|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Zene- és hangszerkesztés, szoftverek
Moderátor: Moderátorok
-
sklevente
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Roland va-7
- Adott köszönetek: : 13 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 7 alkalommal
Re: Zene- és hangszerkesztés, szoftverek
Sziasztok.Egy kis segitségre szorulnék mivel kaptam egy csomag korg stilust ismerőstől szeretném ha a rolandom lejátaszani.Mivel nagyon amatör vagyok sehogysem tudomátkonvertálni rolandra.Esetleg valaki tudna nekem segiteni bármifélemodon?Szivesen elküldőm a stilusokat.Üdv
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Szia Sklevente!
Nem tudom mennyire ismered a StyleWorks XT programot, de ezzel át tudod konvertálni a stílusaid.
Persze a hangszereden utána még sok munka vár!
Üdv: Joe
Nem tudom mennyire ismered a StyleWorks XT programot, de ezzel át tudod konvertálni a stílusaid.
Persze a hangszereden utána még sok munka vár!
Üdv: Joe
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..
-
sklevente
- Újonc
- Hangszer: Roland va-7
- Adott köszönetek: : 13 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 7 alkalommal
Köszönőm a tanácsot letöltőm majd.És külön köszönet cralussonak a nagy munkát.Üdv
- najanek
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Korg PA 50 Sd
- Adott köszönetek: : 249 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 117 alkalommal
Szép estét mindenkinek!
HA elméletileg a KAT2000 progival megnyitok egy STY mappát és azon belül kiválasztok magamnak egy stílust majd jobb egérgombbal rákattintok és extraxt itemként elmentem majd kérek egy új STY lapot és oda import itemként behívom akkor így tudok magamnak csinálni saját STY bankokat?
A programmal sikerült és meg is szólaltak tehát 16 db használni kívánt stílust sikerült összeválogatnom. Csak megdöbbentett hogy milyen egyszerűnek tűnik.
Persze ha tényleg így kell csinálni (?)
További kellemes estét!
najanek
HA elméletileg a KAT2000 progival megnyitok egy STY mappát és azon belül kiválasztok magamnak egy stílust majd jobb egérgombbal rákattintok és extraxt itemként elmentem majd kérek egy új STY lapot és oda import itemként behívom akkor így tudok magamnak csinálni saját STY bankokat?
A programmal sikerült és meg is szólaltak tehát 16 db használni kívánt stílust sikerült összeválogatnom. Csak megdöbbentett hogy milyen egyszerűnek tűnik.
Persze ha tényleg így kell csinálni (?)
További kellemes estét!
najanek
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Üdv.
Ha valakinek meg van a CUBASE zeneszerkesztő használható,működő valamelyik verziója légyszi tegye már fel...Köszönöm.
Ha valakinek meg van a CUBASE zeneszerkesztő használható,működő valamelyik verziója légyszi tegye már fel...Köszönöm.
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- marton1974
- VIP
Üdv.
Az miért van hogy a Cubase zeneszerkesztőböl sehogy se tudok hangot kreálni...Nem szól csak a metronom.A sávok némák.....
A Cakewalk Music Creator,Sonar 8,Sonar X1 tökéletesen fut de a Cubase nem akar megszólalni...
Az miért van hogy a Cubase zeneszerkesztőböl sehogy se tudok hangot kreálni...Nem szól csak a metronom.A sávok némák.....
A Cakewalk Music Creator,Sonar 8,Sonar X1 tökéletesen fut de a Cubase nem akar megszólalni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marton1974 2013.05.12. 07:05-kor.
- marton1974
- VIP
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 23
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Marton1974!
A Cubase-ben be kell állítani a kimenetet, mert alapból nem állítja be a szoftver, nem tudom melyik verziót használod, én az Cubase 5-öt!
Megnyitod a Cubase-t, és a "Devices" fület kell kinyitni, itt legördül egy ablak, ott nálam a legalsó opció a "Devices setup"-ra kell nyomni, majd itt kiugrik egy ablak, itt a "VST Audio Settings"-re kell kattintani, itt kell kiválasztani jobb oldalon a hangkártyádat, aztán újra kell indítani a Cubaset, és már van is hang!
Remélem érthetően írtam le, ha nem tiszta valami kérdezz nyugodtan!
A Cubase-ben be kell állítani a kimenetet, mert alapból nem állítja be a szoftver, nem tudom melyik verziót használod, én az Cubase 5-öt!
Megnyitod a Cubase-t, és a "Devices" fület kell kinyitni, itt legördül egy ablak, ott nálam a legalsó opció a "Devices setup"-ra kell nyomni, majd itt kiugrik egy ablak, itt a "VST Audio Settings"-re kell kattintani, itt kell kiválasztani jobb oldalon a hangkártyádat, aztán újra kell indítani a Cubaset, és már van is hang!
Remélem érthetően írtam le, ha nem tiszta valami kérdezz nyugodtan!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- marton1974
- VIP
Azt értem amit leírtál, de sajnos az a baj hogy a hangszer hangkártyáját nem látja....a kimenetet így nem is tudom rá irányítani.....adj már légyszi egy elérhetőséget úgy hátha könnyebb lesz beállítanom...segítséged előre is köszi.