|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 575
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Re: Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalato
Tehát akkor itt mindegyik dugvillát át kell alakítanom erre a "mittudoménmilyen" csatlakozóra? És ez elbírja az összes cuccot? Két hangszer + keverő + 2 top + szub-ot?
- beejaybudai
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 134
- Hangszer: Casio MZ-X 500
- Adott köszönetek: : 393 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 458 alkalommal
- Kapcsolat:
Én is körülnéztem egy kicsit áram kondícionáló fronton és találtam olcsóbb megoldást is:
ART PS 4x4 Pro
ART PS 4x4 Pro
Cuccaim: Casio MZ-X 500, Behringer XR12, Sennheiser E865, Electro-Voice RE510, Audio Technika ATM510, Behringer TM1, Turbosound NuQ122-AN, Turbosound IQ15B, JBL LSR305P, Behringer UMC204HD, LED-es fények.
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 141
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
[quote="---Qgli---"]Tehát akkor itt mindegyik dugvillát át kell alakítanom erre a "mittudoménmilyen" csatlakozóra?
Nem kell Qgli! Mi sem tettük! A neve műszercsatlakozó, és a főelosztók, keverő, hangfal, füleserősítő ment bele közvetlenül!
Nem kell Qgli! Mi sem tettük! A neve műszercsatlakozó, és a főelosztók, keverő, hangfal, füleserősítő ment bele közvetlenül!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 105
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Uraim!
Hol az Istenben lehet yamaha dxr10+dxs15 szettet meghallgatni ebben az országban, pesten bívül, mondjuk úgy pécstől 150km-es körzetben?
Így akarjon az ember vásárolni valamit.
Csak úgy kipróbálni meg nem hoznak. Ha hoznak, és mégsem tetszik, ez van, ezt kérted, tessék kifizetni.
Hol az Istenben lehet yamaha dxr10+dxs15 szettet meghallgatni ebben az országban, pesten bívül, mondjuk úgy pécstől 150km-es körzetben?
Így akarjon az ember vásárolni valamit.
Csak úgy kipróbálni meg nem hoznak. Ha hoznak, és mégsem tetszik, ez van, ezt kérted, tessék kifizetni.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- tacso
- VIP
- Kapcsolat:
Sajnos nekünk is be kellett hogy áldozzunk egy Bp. utat amikor keresgéltünk, nem volt más lehetőség! 
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 105
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Komolyan mondom, bemérgedek, megrendelem valami nagyobb boltból, aztán ha nem tetszik 8 napon belül visszaküldöm.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Üdv!
Sokan kérdeztétek a mikrofon kábelt amit én meg a barátom készítettünk.
Sajnálom de ez a forrás úgy nézz ki, hogy megszűnt. Nem gyártják tovább ezt a típust mert valami egész másra váltottak amit még nem tudunk, hogy mi. Ennek következtében beszéltem ma egy-két hozzá értő emberrel aki a következő két típust ajánlotta. Igaz ,hogy drágább mint az enyém de JOBB is. Szóval aki jót akar venni akkor ennek ezt a két típust ajánlom.
http://bolthely.hu/hangszerabc/id/02708 ... rofonkabel
http://bolthely.hu/hangszerabc/id/02707 ... rofonkabel
Sokan kérdeztétek a mikrofon kábelt amit én meg a barátom készítettünk.
Sajnálom de ez a forrás úgy nézz ki, hogy megszűnt. Nem gyártják tovább ezt a típust mert valami egész másra váltottak amit még nem tudunk, hogy mi. Ennek következtében beszéltem ma egy-két hozzá értő emberrel aki a következő két típust ajánlotta. Igaz ,hogy drágább mint az enyém de JOBB is. Szóval aki jót akar venni akkor ennek ezt a két típust ajánlom.
http://bolthely.hu/hangszerabc/id/02708 ... rofonkabel
http://bolthely.hu/hangszerabc/id/02707 ... rofonkabel
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- tacso
- VIP
- Kapcsolat:
Kösz Malko! Meg is rendeltem! 
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 86
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1579 alkalommal
Jó estèt uraim!
Előre is elnèzèst a helyesìrási hibákèrt, de telefonról vagyok. Gondom a következő lenne... Az èlet úgy hozta, hogy szüksègem lenne kèt olyan topládára, ami sub nèlkül is megállja a helyèt normál körülmènyek között one man bandben, ès befèr egy Octavia csomagtartójába.... Árkategória max 450.000, új vagy használt tök mindegy ès persze aktìv legyen. Mit ajánlanátok?
Előre is elnèzèst a helyesìrási hibákèrt, de telefonról vagyok. Gondom a következő lenne... Az èlet úgy hozta, hogy szüksègem lenne kèt olyan topládára, ami sub nèlkül is megállja a helyèt normál körülmènyek között one man bandben, ès befèr egy Octavia csomagtartójába.... Árkategória max 450.000, új vagy használt tök mindegy ès persze aktìv legyen. Mit ajánlanátok?
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 491
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
dB Opera 605D, vagy ha az nincs, akkor dB Opera 915DX, vagy BL. A Skoda Oktávai csomagtartója letesztelve és én még szabadtéren sem használok hozzá szubot...