Sokat hezitáltam rajta, hogy meg merjem -e venni. Míg nem tudtam személyesen megtapogatni egy környékbeli zenésznél, addig látatlanba nem mertem belevágni, mert voltak pro/kontra vélemények. De a személyes találkozás alkalmával meggyőzött. És még egyszer köszönöm az itteni infókat is!
Az, hogy dizájnosabb az előző Proel KK-20 állványomnál (főleg, hogy a feketét vettem), az alapvető. De minőségben is jócskán felülmúlja. A Proelemen a háromból egyik szint karjai sem voltak egy síkba a párjukkal. És maga az állvány is labilisabb volt, mint a Spider.
Kicsit féltem, hogy a felső kar fix döntött pozíciója nem fog kézre állni, de semmi gondom vele. Én elég magasan használom, mert azon van a hangszer - így meg kézre is áll -, és az alsó vízszintes karokon meg egy bútorlap, azon meg a digi vég és a keverő. Nem mondom, hogy ekkora súlyok esetén, főleg, hogy a karok is kijjebb vannak húzva - az alsók elég jelentősen -, hogy ha szándékosan meglököm nem inog be, de játék közben abszolút stabil.
Ja, és ahonnan megrendeltem, ott akkor még 69 eFt volt az ára, pedig mindenhol 79 és 85 eFt között árulták a Prot, és a sima Spider volt csak akörül. És most látom, hogy már az a bolt ahonnét vettem is felemelte 79 eFt-ra, és a simát árulják 69 eFt-ért. Szerintem ezt benézték, nekem meg szerencsém volt. Pedig burkoltan még a rendelés előtt rákérdeztem és megerősíttettem velük, hogy jó ár volt e kiírva.