GabEsz nem kell aggódni én a Mackie cuccomat onnan vásároltam. Az útiköltség 20 euro. Ezzel számolj még pluszban.
Mielőtt vásároltam a Mackie hangfalakat, körbe kérdezősködtem itthon, hátha kapok valami jó ajánlatot, de akkoriban 180.000 - 270.000-s ajánlatot kaptam.
A Thomann meghozta darabját 130.000.-

Bizony!
Amennyiért eladtam a Bose L1 cuccomat, abból vásároltam 2db Mackie SRM450, 1db T.Box aktív kontrollt, 2db hangfal állványt ( nem csenevész ), meg 5db kottatartót, és vagy 3db mikrofon állványt. Kaptam rá 3 év garanciát, hála istennek nem kellett használni. Egy példa a Német mentalitásról. Megérkezett a cucc, és egy darab kottatartóval kevesebb volt a csomagban. Írtam nekik egy levelet, és egy héten belül küldték a kottatartót, sűrű bocsánat kérések közepette. Meg sem fordult a fejükben, hogy esetleg én vettem ki. Nem kellett bizonygatnom, hogy nem jött meg. Nagyon korrektek, egy hét alatt megjött. Korrekt csomagolás, korrekt ár. Én nyugodt szívvel ajánlom. Nem értem egyébként, hogy itt nálunk miért nincs üzletük. Pedig körülöttünk majdnem mindenhol van. Most én is ott nézelődök aktív sub után.