Zsolti93 írta:Azt írták hogy jobban ajánlják a keresetebb ALTO ( USA) hangfalakat).
Az Alto olasz anyacég kínában gyártott cuccai. USA-hoz fikarcnyi köze sincs. Behringer, Phonic, Omnitronic kategória. Talán egy kicsit megbízhatóbbak.
Zsolti93 írta:Azért is nincs sok háromutas hangfal mert könnyen kimegy belőle a középsugárzó és a gyártók ( most mindegy melyik) nem preferálják a háromutas kiszereléseket ezért nincs sok belőlük. Kérdésem az lenne hogy aki dolgozott már ilyen felszereléssel tehát háromutas hangfalakkal azok vettek-e észre ilyet??
Nekem még nem volt háromutas Pa cuccom, csak hifi-ben. De ez egy baromság. Pont inkább a középsugárzók vannak a "legnagyobb biztonságban". Egy magas sugárzót sokkal könnyebb kinyírni, de még egy mélyet is. Persze szánt szándékkal mindent tönkre lehet tenni. Ez csak egy vásárlói megvezetés volt, mivel valószínűleg az üzlet nem forgalmaz Wharfedale hangfalakat. Ha ez a márka érdekel, a bagodi Syncopa hangszerboltnál érdeklődj. Amúgy ez egy középkategóriás angol márka, amit valószínűleg már szintén a hunyorítókkal gyártatnak. De az Alto-nál azért jobb cuccok.
Nem rég hallottam négy Alto falat a lányom iskolai farsangi buliján, de minősíthetetlenül fosul szóltak. A megszólalásuk arányban volt a két hangosító tinager srác emós (nem tudom, hogy kell ezt helyesen írni), nyálas külsejükkel. Ha a lányomnak később ilyen kinézetű barátja lesz, sörétessel fogom kikergetni az udvarból. Mármint a srácot. Mint az Eötvös inga, úgy járt a fejük a DJ pult fölött, de az nem tünt fel nekik hogy a 7-8 éves gyerekeknek olyan hangosan tolják a zenét, hogy én - aki egy zajtűrő vagyok - is majd meg süketültem. A falak meg torzultak mint az állat. De legalább nagyon menők voltak.
Bocs az off-ért.