Üdv.
Az mindjárt gondoltam hogy a Te cuccod a legjobb... akkor ezek szerint dB-nél is visszafele fejlődnének a mérnökök?Nem értem.
Nálam nagyon jól szólnak a 915-ösök.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Szia!Asterix írta:Pesten árultak ilyet. Le is beszéltük az üzletet, hogy cserélem nála a 605D-t. Előtte azért elmentem oda, ahol a 605D-t vette, és összehasonlítottam a DX915-el. Vissza is mondtam rögtön a pesti üzletet. Szidtak is miatta, de így legalább megmaradt a hangfalam, ami szerintem lényegesen jobb hangképpel rendelkezik...marton1974 írta:Lecseréltem az Ev ZXA1 2.1 hangrendszerem két dB Opera 915 DX-re.
Brutális mélyei és szép hangképe van.A mélyek nem kopogósak hanem öblösek,teltek.
Én még nem hallottam a 915-öst, csak a 605D-t, de ilyen jó hangképű hangfalat még nem hallottam. Az RCF-ből még a 4pro sem szólt ilyen szépen, pedig az más árkategória. A QSC K sorozat a közelébe nem ér szerintem.marton1974 írta:Az mindjárt gondoltam hogy a Te cuccod a legjobb... akkor ezek szerint dB-nél is visszafele fejlődnének a mérnökök?Nem értem.
Nálam nagyon jól szólnak a 915-ösök.
Nem tudom. Én 12-esben gondolkodom, mert mindig szubbal használom, viszont, ha buliban a szub tönkremegy, akkor a 12-es még elviszi a balhét.Adames írta:A 910-es egy mély ládával az milyen lenne? Hova volna elég? Zárt térbe csak esetleg?