Megint egy kicsi segítséget kérnék tőletek!!
Mi a véleményetek a Fülmonitorokról?? Milyen fajta fülmonitorok vannak? Úgy értem hogy csak rádiós fülmonitorok vannak vagy vannak kábelesek is??
Előre is köszönöm a segítséget!!
Zsolti
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Nekem volt ilyenem ( VS1880 ). Élőben nem használtam, de nem is arra való. Sokminden nagyon körülményes rajta, gondolok itt az effektállítástól kezdve a hangszínállításokig mindenre. Ha véletlenül kifekszik benne a Winchester, akkor a gép el sem indul, tehát keverőként sem lehet használni.viskib írta: egy Roland vs1680 típusú digitális felvevő rendszer mennyire lenne ez alkalmas Live keverő szempontból használni mi
beejaybudai írta:Szia Zsolti!
Én egy ilyen fülmonitort használtam, de tulajdonképpen bármilyen jobb minőségű fülhallgatót használhatsz.
Sőt, mindenképpen érdemes kipróbálnod, mielőtt egy drágább fülhallgatóra beruházol, mert nem biztos, hogy beválik. Nekem sem jött be. Eleinte tetszett, mert nem kellett plusz egy hangfalat cipelnem. A keverőm a hangszerem fölött van (ahogy az avatar képemen is látod), így a vezetékkel sem kellett bajlódnom, mert a mikrofon állvány gémjére rá tudtam akasztani. Szépen, tisztán szólt, ráadásul sztereóban. Kis helyeken tökéletes volt. A hátránya annyi, hogy teljesen elvág a közönségtől. Nem hallasz benne semmi mást a zenén kívül. Én végül is azért váltam meg tőle, mert sokszor hamisan énekeltem miatta (nem úgy, hogy egy-két hangot nem találtam el, hanem az egész szólamot intonánsan énekeltem). Úgy, hogy észre sem vettem, csak mikor visszahallottam magam egy videó felvételen. Utána el kezdtem odafigyelni rá, kérdezgettem másokat is és kiderült a fülhallgató miatt volt, mert mikor nem használtam, akkor nem történt ilyen. Nem tudom, hogy miért volt ez, lehet, hogy csak az én fülemben volt a hiba.