Zeneboy!Zeneboy írta:Infinity!Infinity írta:Nagyon szépen köszönöm. Egyrészt azért kérdeztem meg, hogy tudjam mennyi pénzt tegyek félre rá, másrészt tudjam hogy mégis mekkora teljesítményű, milyen márkájú legyen. Még egy megválaszolatlan kérdésem lenne: Szerintetek érdemes használt hangfalakat vásárolni?Zeneboy-nak igaza van, ennyi pénzből normális cuccot nem lehet összehozni, csak egy belépő szintű felszerelést.
2x500W bizony elég nagy elvárás (ha csak nem valami kínai cumó, amire akkora teljesítményt írnak rá, amennyit nem szégyelnek). Nekem kettő 400W-os aktívam van, azok kerültek 330 ezerbe... és ez is még csak közép kategória.
De azért megpróbálok vlami támpontot adni:
-Keverőerősítő
-Hangfalak
Így 125 ezerből jön ki, de ezzel már el lehet menni zenélni!
Mivel megnéztem és látom a szárnyaidat bontogatod 18 évesen, mindenképp azt mondom ha találsz vagy nézegetsz valamit vagy kérdezz utána, keress rá a neten, vagy beszélj hangosítókkal esetleg aktuális forgalmazókkal, ha javítani kell tudják e stb. ! Mint minden műszaki cikk lutri! AZ újnál legalább van gari! Garis cuccot ennyiből nem fogsz találni!
Picivel többért 2 10" hangfal!
ENERGY 10P AKtív
Kis éttermekbe 50 főig gond nélkül elég 2 ilyen!
1 aktív subbal később topként tökéletesen elég!
EZ is gyári garis cucc 2.1 ! Igaz 300watt viszont ezt viszonylag tűrhetően szól ennyiért!
LD dave 10 system
Használtban inkább márkásat érdemes nézni, és mindig megnézni mi lehetett az új ára! Később ha ki szeretnél szállni nem mindegy mennyit bukik az ember!
Üdv: zeneboy
Akkor inkább maradok az újnál. Persze az még várat magára egy kicsit. Arról mit tudtok, hogy állítólag az új hangszórókat be kell járatni? Ez a bejáratás dolog úgy néz ki, hogy több frekvencián, 1-2 napig járatják a 2 hangszórót, egymással szembefordítva. Ilyen speciális "zajokat" találni lehet pl.: a sennheiser honlapján is. Állítólag 1xx óra után érzékelhetően lágyabb a basszus, tisztábbak a magas hangok.
Üdv.: Infinity