|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Istvan
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalato
Sajnos ez igaz. A kereskedő vitte el javíttatni a Páko-hoz és ő is fizette ki .
Istvan ( melodia)
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 209
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Kíváncsi leszek mit válaszol a gyártó.Nekem fel sem veszi a telefont a kereskedő hetek óta...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Bazsi!B.Bazsi írta:Kérlek Sanyi, mesélj róla...
Amit Sanyi írt Mackie CFX-12-vel kapcsolatosan, osztom. Még annyival egészíteném ki, hogy a korábbi nem túl acélos belső FX-el effektezett mikrofon hangképem a dbx proci alkalmazásával pozitív irányba változott. Így már megtudok vele barátkozni. A 9 sávos master eq nagyon jó dolog, főleg a terem akusztikai befolyásainak korigálására, de a magas emelésével óvatosan kell bánni, mert növeli az alapzajt. Mikor én vettem 200 ezer volt az ára, de 160-ért vettem. Sirokon ott volt velem, hallhattad.
Üdv.: Apelláta
- Karesz
- VIP
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 144
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Meg kell rendelni... Ki kell próbálni... Ha tetszik, marad, ha nem tetszik, megy vissza... Max a postaköltséget bukod, de az még mindig kevesebb, mint ha veszel máshol egy olyat, ami nem tetszik és neked kell eladni...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Istvan
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Sziasztok !
Küldöm a gyártó válaszát. Valamint a válasz alatt a komentet.
RE: TS215 - Támogatási kérelem
Beérkező levelek
x
Egyesült Királyság Támogatás <uksupport@inmusicbrands.com>
17:40 (12 óra)
címzett: saját magam
Hello István,
Köszönöm az e-mailed.
Kérjük, fogadja el őszinte bocsánatkéréseimet a levelezés késedelme miatt, valamint a TS215-nél tapasztalt problémákért.
Általánosságban elmondható, hogy ha valaha a felhasználók a szavatossági időszakon belül tapasztalatot tapasztalnak a hangszóróikkal, azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a vásárlás helyével. Miután visszatért a boltba, a kiskereskedő együttműködik a forgalmazóval, hogy garanciális garanciát nyújtson.
A forgalmazók felelőssége, hogy minden garanciális ellenőrzést / javítást végezzenek. Ha a forgalmazó úgy ítéli meg, hogy a hibákat nem gyártási hiba okozza, akkor tájékoztatniuk kell a kiskereskedőt ennek megfelelően, és minden elvégzett javítási munka felszámítható.
Úgy hangzik, mintha ez történt volna ebben a helyzetben.
Ami a magassugárzókkal kapcsolatban tapasztalt problémákat illeti, rendkívül nehéz lenne megjegyezni a kudarc okait, mivel nem láttam a kérdéses részt. Meghatalmazott forgalmazóink kézi mérnököket képzett a garanciális termékek ellenőrzésére és szervizelésére. Ha a kérdéses mérnök megállapította, hogy a magassugárzó meghibásodott a vágás / visszaélés miatt, akkor ezt a döntést állnánk.
A kiskereskedőt illetően nem ismerem ezt a boltot, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem jogosulatlan kiskereskedő. Csak közvetlenül kapcsolatot tartunk a régióbeli forgalmazókkal, nem foglalkozunk az egyes üzletekkel. Ha bármilyen kérdése lenne a boltban vagy a hangszóróján végzett munkákkal kapcsolatban, azt javasolnám, hogy lépjen kapcsolatba a helyi forgalmazójával, hogy ellenőrizze, hogy mit mondtak neked:
Fullrange Kft
H-2120 Dunakeszi
Barátság u 1
Telefonszám: + 36-20-776-5972
Weboldal: http://www.fullrange.hu/
E-mail: info@fullrange.hu
Remélem ez segít. Ha bármilyen további kérdése vagy további információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni közvetlenül.
Üdvözlettel,
Billy Waller
UK Aftersales Manager
inMusic Europe Kft
Na most hogyan tovább!!
A Fullrange kft a beszállító , PÁkó a kereskedő, a szervíz pedig a PDC. Ördögi kőr mivel ez mind egy érdekeltségbe tartozik.
Küldöm a gyártó válaszát. Valamint a válasz alatt a komentet.
RE: TS215 - Támogatási kérelem
Beérkező levelek
x
Egyesült Királyság Támogatás <uksupport@inmusicbrands.com>
17:40 (12 óra)
címzett: saját magam
Hello István,
Köszönöm az e-mailed.
Kérjük, fogadja el őszinte bocsánatkéréseimet a levelezés késedelme miatt, valamint a TS215-nél tapasztalt problémákért.
Általánosságban elmondható, hogy ha valaha a felhasználók a szavatossági időszakon belül tapasztalatot tapasztalnak a hangszóróikkal, azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a vásárlás helyével. Miután visszatért a boltba, a kiskereskedő együttműködik a forgalmazóval, hogy garanciális garanciát nyújtson.
A forgalmazók felelőssége, hogy minden garanciális ellenőrzést / javítást végezzenek. Ha a forgalmazó úgy ítéli meg, hogy a hibákat nem gyártási hiba okozza, akkor tájékoztatniuk kell a kiskereskedőt ennek megfelelően, és minden elvégzett javítási munka felszámítható.
Úgy hangzik, mintha ez történt volna ebben a helyzetben.
Ami a magassugárzókkal kapcsolatban tapasztalt problémákat illeti, rendkívül nehéz lenne megjegyezni a kudarc okait, mivel nem láttam a kérdéses részt. Meghatalmazott forgalmazóink kézi mérnököket képzett a garanciális termékek ellenőrzésére és szervizelésére. Ha a kérdéses mérnök megállapította, hogy a magassugárzó meghibásodott a vágás / visszaélés miatt, akkor ezt a döntést állnánk.
A kiskereskedőt illetően nem ismerem ezt a boltot, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem jogosulatlan kiskereskedő. Csak közvetlenül kapcsolatot tartunk a régióbeli forgalmazókkal, nem foglalkozunk az egyes üzletekkel. Ha bármilyen kérdése lenne a boltban vagy a hangszóróján végzett munkákkal kapcsolatban, azt javasolnám, hogy lépjen kapcsolatba a helyi forgalmazójával, hogy ellenőrizze, hogy mit mondtak neked:
Fullrange Kft
H-2120 Dunakeszi
Barátság u 1
Telefonszám: + 36-20-776-5972
Weboldal: http://www.fullrange.hu/
E-mail: info@fullrange.hu
Remélem ez segít. Ha bármilyen további kérdése vagy további információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni közvetlenül.
Üdvözlettel,
Billy Waller
UK Aftersales Manager
inMusic Europe Kft
Na most hogyan tovább!!
A Fullrange kft a beszállító , PÁkó a kereskedő, a szervíz pedig a PDC. Ördögi kőr mivel ez mind egy érdekeltségbe tartozik.
Istvan ( melodia)
- Karesz
- VIP
Gőzöm nincs István nekem.Azért elmennek a francba,a gyártótól kezdve mind...Nekem még rosszabb a helyzet,mert a kereskadővel nem tudok kommunikálni,se számla,se gari jegy..így marad a saját zsebből javíttatás,vagy kicserélem magam,ha tudok bele venni másikat.
- Istvan
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Azért még nem adom fel. Ahogy meg kapom a kereskedőtől a számlát( a héten ) amiért javították a hangfalat abban a pillanatban ismételten írok a gyártónak, hogy ellenőrizze a számlát. Ugyanis ha a páko-ék vissza igényelték a hangszóró cserét garanciaként a gyártótól akkor még egy adu van a kezemben. Egyébként majd le írom neked, hogy milyen twitterrel lehet cserélni. Van hozzá szerencsére 6-8 ezer forint körül. Egyébként otthon kipróbáltam a túlhajtás védelmet. Bármit tehettem a lekorlátozása semmit nem csinált. Valamennyit egyébként már elértem ugyanis tavaly szeptemberben vettem egy két hetes Pa900 -at és arra sem volt garanciám. A kereskedőnek jeleztem és kapok hozzá garanciát melyet még a neten regisztrálhatók is így lesz két év garanciám. Majd írok a twitterről csak nagyon nem érek rá. Ha elfelejteném emlékeztess légy szíves.
Istvan ( melodia)
- Karesz
- VIP
Ez érdekes,hogy a védelme semmit sem csinált,azt jelentené,hogy vagy nincs benne,vagy nem működik?Akkor ez marha nagy gáz,hiszen úgy árulják,hogy van benne..a driver érdekelne,mert ha lehet,kicserélném bennük én is.Köszönöm a segítséged!
- Istvan
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
http://www.fullcompass.com/brand/ATO_Al ... dware.html
Itt is lehet rendelni, de holnap ha lesz időm akkor a munkahelyemről belinkelem a másik helyettesítő twittert.
Itt is lehet rendelni, de holnap ha lesz időm akkor a munkahelyemről belinkelem a másik helyettesítő twittert.
Istvan ( melodia)