|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 209
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
Re: Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalato
Nova ládákat használ valaki?Milyen lehet?
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 169
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
zajcsinalo írta:Saját magát meghazudtolja ez a szerviz, a sok hülye válasszal üti egyiket a másikkal.
Nos igen!
Épp ezért kell ezeket az ellentmondásos email-okat összerakni és elküldeni nekik, hogy lássák ők is (ha nem tűnt volna fel nekik) ..... majd az aljára odaírni, hogy ugyanezt a csokrot csatolod a fogyasztóvédelemnek írt leveledhez is!
Hátha a fejükhöz kapnak...
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- Karesz
- VIP
Kiváncsi leszek mire megy velük István.
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 105
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Szia Karesz!Karesz írta:Nova ládákat használ valaki?Milyen lehet?
Én használok 2 db nova vs12-t, nova végfokkal.
Ha ezt a sorozatot találtad meg, csak ajánlani tudom, kellemes meleg, lágy közepek, magasak.
Igazi zenekari hangfal.
Én imádom őket, ha egyedül megyek zenélni, el sem szoktam vinni a zenekar Yamaha dxr10-esét, mert ez jobban tetszik ahogy szól, egy db 808d mélyládával brutál teljesítmény, kerek hang.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 178
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal
Allen&heath zed, Yamaha MG és Soundcraft Signature sorozatú keverők közül melyiket ajánlanàtok inkább?
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 86
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 178
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal
Kérlek Sanyi, mesélj róla... 
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok !
Az alto 215 témával az alábbi helyzet alakult ki. Mint írtam, hogy a gyártónak fogok írni ez megtörtént. Jelenleg még nem válaszoltak. Kértem az eladót ahol vásároltam, hogy a számlát valamint a kitöltött garanciális papírokat adja át( mivel nekem csak egy webes papírom van , hogy megvásároltam) csak így tudom érvényesíteni a garanciát. Jelenleg még ezt sem kaptam meg. Nagyon úgy néz ki, hogy a garanciális javítást azért utasítják el mivel a beszállítással és értékesítéssel valami nincs rendben. Gyakorlatilag folytatom tovább. Amint valami érdemleges dolog történik jelezni fogom. Egyébként ugyan ennél a kereskedőnél 3 zenész kollégám korg Pa900 hangszert vásárolt és nekik is csak a webes vásárlásról van papírjuk ami nem számla.
Addig is szeretnék véleményt kérni az alábbi aktív hangfalakról:
FBL X lite 12a, valamint Yamaha DBR 12, EV ZLX12P.
Az alto 215 témával az alábbi helyzet alakult ki. Mint írtam, hogy a gyártónak fogok írni ez megtörtént. Jelenleg még nem válaszoltak. Kértem az eladót ahol vásároltam, hogy a számlát valamint a kitöltött garanciális papírokat adja át( mivel nekem csak egy webes papírom van , hogy megvásároltam) csak így tudom érvényesíteni a garanciát. Jelenleg még ezt sem kaptam meg. Nagyon úgy néz ki, hogy a garanciális javítást azért utasítják el mivel a beszállítással és értékesítéssel valami nincs rendben. Gyakorlatilag folytatom tovább. Amint valami érdemleges dolog történik jelezni fogom. Egyébként ugyan ennél a kereskedőnél 3 zenész kollégám korg Pa900 hangszert vásárolt és nekik is csak a webes vásárlásról van papírjuk ami nem számla.
Addig is szeretnék véleményt kérni az alábbi aktív hangfalakról:
FBL X lite 12a, valamint Yamaha DBR 12, EV ZLX12P.
Istvan ( melodia)
- Karesz
- VIP
Érdekes,amit írsz István..már csak azért is,mert akitől én vettem,mióta mondtam,hogy elszállt a magas driver,fel sem veszi a telefont..
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 86
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Bazsi, a Mackie CFX-nél feszesebb hangú keverőt analógban nem igazán hallottam még. Anno adták vagy 250-ért, van rajta egy rahedli kimenet, egy rahedli bemenet, ami nálam fontos, hogy a sztereó csatornáknál sem hagyták ki belőle a közepet. MEgbízható, tolópotis a volume, kár hogy nem 100 mm, de ne legyünk telhetetlenek.
Hátrányok: az effektjei bődületesen szarok, elég nagy batár és egészséges trafóhangja van mindnek.
Egy időben hirdettem az enyém is, de meggondoltam magam, bár igazából egy dologra használom: a kis kuckómba van betéve és rá van kötve minden a házban, ami elektromos és zajkeltő. Kisebbet lehet találnék, de jobbat ennyi pénzért nem. 80-100 körül van egy egészséges példány, Yamaha MG szériákkal, meg óccó Soundcraftokkal nem keverhető össze a hangja.
Két keverő beszélget:
- Hé figyelj!- szólt a Mackie...
De a Behringer csak hallgat....
Hátrányok: az effektjei bődületesen szarok, elég nagy batár és egészséges trafóhangja van mindnek.
Egy időben hirdettem az enyém is, de meggondoltam magam, bár igazából egy dologra használom: a kis kuckómba van betéve és rá van kötve minden a házban, ami elektromos és zajkeltő. Kisebbet lehet találnék, de jobbat ennyi pénzért nem. 80-100 körül van egy egészséges példány, Yamaha MG szériákkal, meg óccó Soundcraftokkal nem keverhető össze a hangja.
Két keverő beszélget:
- Hé figyelj!- szólt a Mackie...
De a Behringer csak hallgat....