Én másképpen hallottam a sztorit, de ez a te sztorid.
Másik. Neki mész a SoundCraft-nak azzal, hogy csak rackben lehet mert vigyázni kell rá. Miért teszed rack-be a strapásabb keverődet?
Tudod mit gondolok, azt, hogy vicces vagy. Fogalmad sincs miket írogatsz itt össze-vissza. Benne vagy egy fórumba és onnan szedett - szubjektív - vélemények alapján ítélkezel? Hát nagy spiller vagy.
Én szívesen olvasgatom az írásaidat. Jobban kedvelem inkább az elbeszéléseidet, mint az elmesélésedet. Akkor írjál valamilyen összehasonlító tesztet, ha valóban össze is hasonlítottad, és ezeket a jó és rossz - OBJEKTÍV - tapasztalásokat megosztod azokkal, akik ezt szívesen olvassák, vagy éppen ilyen termékekben gondolkoznak. Ez előre vinné a dolgokat. De belém állsz, hogy csak a Behringer és minden más szar, és olyan inforka hagyatkozol, amiket ugyan olyan mesemondók alkottak mint te. Használtad e már a SoundCraftot és Behringert egyszerre? Elvitted e buli mind a kettőt, és éles helyzetben használtad e? Mindenek elött volt e már használatodban a Soundcraft?
Aux: nálunk úgy működik, hogy Anitának egy saját aux, nekem szintén egy saját aux - és te már el is fogytál - és egy subnak aux. Ez van ... Mert van 4!
Akkor az miért nem győzött meg? Megmondom, mert éppen akkor egy Behringer volt eladó. Ha akkor egy Soundcraft lett volna, akkor most azod van.rodymusic írta:Én olyan embernél hallottam ezt a keverőt, aki kifejezetten sokat ad a megszólalásra. A saját Tyros 3-asa úgy szólt, mint senki másnak azon a környéken. Akkor minőségi cucca is van. Nem hiszem hogy ki fogott volna rajta a Soundcraft!
Igen. Imádom az EQ-t azaz életem. De nekem akkor is eggyel több van. Ez csak egy tény semmi más.rodymusic írta:Most tényleg azon lovagolunk, hogy 4 Band-es EQ van vagy 5. Úristen!!!! Ha nagyon EQ mániás vagy, akkor insertben is rá tudsz csatolni tetszőlegeset a gyári effektek közül mert van közötte vagy 3-4 féle!
Nálam a MacBook-n ugyan az a kezelő felület, mint az iPad-n. Én használom mind a kettőt egyszerre. És te?rodymusic írta:Igen, az összes plattformon tudsz saját Layert létrehozni! Mondjuk ez tabletes plattformon működik teljeskörüen, mert akkor tényleg azok vannak kint, amiket előzetesen kitettél. Jelzem PC-nél nem igazán láttam még hasznát! Majd ha tabletem lesz, akkor mindenképp élni fogok a lehetőséggel.
Miért most mennyi az ára? Mert én az első keverőmet 99.000 ért vettem.rodymusic írta:Na ebben szerintem egyet érthetünk! Csak egy ezressel drága Behringer Ahhoz képest, hogy a Soundcraftnak az utóbbi időben ugrált az ára.
Egy dologban szerintem egyet értünk, hogy kár volt egy ilyen hülye összehasonlítást leírnod. Szerintem Malkonak se meséld el, mert kiröhög.
Zotti