|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Stílus szerkesztés, konvertálás-Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
decseilaszlo
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Korg Pa50
- Kapott köszönetek: : 50 alkalommal
Re: Stílus szerkesztés, konvertálás-Technikai kérdések/válas
Sziasztok!
Lehetséges-e olyan, hogy találtam egy jó stílust Yamahára, de szeretném, ha a Korgom (PA50) le tudja játszani.....van valami progi ami át tudja konvertálni? vagy kagylózzam le a stílust?
köszi a válaszokat....
Lehetséges-e olyan, hogy találtam egy jó stílust Yamahára, de szeretném, ha a Korgom (PA50) le tudja játszani.....van valami progi ami át tudja konvertálni? vagy kagylózzam le a stílust?
köszi a válaszokat....
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Laci!
Meg azt vedd még számításba, hogy a Pa50 csak két Fill, Intro és Ending-et használ, tehát ha a Yami stílus ezekből hármat tartalmaz, valamelyeket nélkülöznöd kell. Meg az 50-esben a PAD-ek sem fognak megszólalni, ami miatt sokszor a Yami stílusok jól szólnak. Ezen felül meg ahogy Ghost írta, még rendesen editálni kell a hangszereden belül is, hogy használhatóan megszólaljon. Konvertálás után ugyan is úgy fog először megszólalni, mintha egy Yamahára behangszerelt SMF-et játszanál le a Korgon. Azt is "Pa50-esíteni" illik.
Meg azt vedd még számításba, hogy a Pa50 csak két Fill, Intro és Ending-et használ, tehát ha a Yami stílus ezekből hármat tartalmaz, valamelyeket nélkülöznöd kell. Meg az 50-esben a PAD-ek sem fognak megszólalni, ami miatt sokszor a Yami stílusok jól szólnak. Ezen felül meg ahogy Ghost írta, még rendesen editálni kell a hangszereden belül is, hogy használhatóan megszólaljon. Konvertálás után ugyan is úgy fog először megszólalni, mintha egy Yamahára behangszerelt SMF-et játszanál le a Korgon. Azt is "Pa50-esíteni" illik.
Üdv.: Apelláta
-
decseilaszlo
- Újonc
Köszönöm szépen a segítséget.....már csak annyit szeretnék kérni, hogy valaki 3 lépésben leírná ide, hogy hogyan kell konvertálni, mert letöltöttem a programot, de sehogy sem tudom megcsinálni.
köszi Apelláta a tájékoztatást, igyekszem beletanulni.
elsőre alig értem amit írtál, de bele jövök....
köszönöm a lépéseket
Üdv: Laci
köszi Apelláta a tájékoztatást, igyekszem beletanulni.
köszönöm a lépéseket
- Regec
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
Sziasztok.
Én is pont ilyen cipőben járok, hogy egy pár yami stílust szeretnék korgra átküldeni, de nem találom sehol a styleworksot a gépemen, pedig megvolt.
Ha valaki lenne olyan kedves és dobna egy linket, vagy átküldené a progit, azt nagyon megköszönném.
Tudom, hogy nagyon hülyeség, de úgy is jó lenne, ha átkonvertálná nekem valaki. Nem olyan sokról van szó. Szerintem több időmbe telne a telepítés mint a konvertálás. Aztán már majd elbajlódok vele a szintin.
Köszi előre is.
Üdv Laci
Én is pont ilyen cipőben járok, hogy egy pár yami stílust szeretnék korgra átküldeni, de nem találom sehol a styleworksot a gépemen, pedig megvolt.
Ha valaki lenne olyan kedves és dobna egy linket, vagy átküldené a progit, azt nagyon megköszönném.
Tudom, hogy nagyon hülyeség, de úgy is jó lenne, ha átkonvertálná nekem valaki. Nem olyan sokról van szó. Szerintem több időmbe telne a telepítés mint a konvertálás. Aztán már majd elbajlódok vele a szintin.
Köszi előre is.
Üdv Laci
- yamaha90
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: psr s900
- Adott köszönetek: : 14 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 58 alkalommal
Szia!Regec írta:Sziasztok.
Köszi előre is.
Üdv Laci
Tessék felraktam neked a programot ami Korg-hoz való remélem tudtam segíteni
A csatolmányt az alábbiak végett moderáltam:
"A Zeneszek.com nem egy letöltő oldal, hanem egy közösségi fórum, mely törekszik a jogtiszta működésre. Jogvédett fájlok (pl.: kották, midik, programok...) direkt feltöltése SZIGORÚAN TILOS!"
Légy szíves erre figyelni!
üdv.: Apelláta
A muzsikus magában hordozza a zenét, nincs szüksége különleges hangszerekre. Ő maga a zene.
-
decseilaszlo
- Újonc
Szia Yamaha 90
Le tudnád írni a progi nevét, mert én még nem vagyok VIP tag, vagy kiemelt és nekem is szükségem lenne rá, hogy jó kis stílusokat gyártsak, illetve koncertáljak..
köszi
üdv: Laci
Le tudnád írni a progi nevét, mert én még nem vagyok VIP tag, vagy kiemelt és nekem is szükségem lenne rá, hogy jó kis stílusokat gyártsak, illetve koncertáljak..
köszi
- yamaha90
- Újonc
Nos nem tudom szabad e linket tennem a hozzászólásba mivel én is újonc vagyok a fórumon de segítek neked persze.decseilaszlo írta:Szia Yamaha 90
köszi
Tessék innen letöltheted: http://www.4shared.com/zip/Uk_0UP4y/Sty ... _Korg.html
A muzsikus magában hordozza a zenét, nincs szüksége különleges hangszerekre. Ő maga a zene.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Laci!decseilaszlo írta:Köszönöm szépen a segítséget.....már csak annyit szeretnék kérni, hogy valaki 3 lépésben leírná ide, hogy hogyan kell konvertálni, mert letöltöttem a programot, de sehogy sem tudom megcsinálni.
köszi Apelláta a tájékoztatást, igyekszem beletanulni.elsőre alig értem amit írtál, de bele jövök....
köszönöm a lépéseket
Én szívesen segítenék a program használatában, de régi arrangeres szintit használó létemre még soha sem konvertáltam stílust, csak szerkesztettem. Pedig nekem is meg van a StyleWorks 2000.
(De ez nem jelenti, hogy nem ismerem a lényegét.)
Remélem azért valaki vállalkozik, hogy neked segítsen, ha csak azóta nem győzedelmeskedtél már a program felett.
Üdv.: Apelláta
- Regec
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
"yamaha90" Nagyon szépen köszönöm a kedvességed.
Üdv Laci
Üdv Laci
- yamaha90
- Újonc
Szia Laci!Regec írta:"yamaha90" Nagyon szépen köszönöm a kedvességed.
Üdv Laci
Nagyon szívesen amiben csak tudok segítek:) na és boldogulsz a progival?