|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha stílusok, hangszínek - Kérések
Moderátor: Moderátorok
-
maxpaine
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Korg Pa 300
- Adott köszönetek: : 96 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 41 alkalommal
Re: Yamaha stílusok, hangszínek - Kérések
Sziasztok kedves zenésztársak , azt szeretném kérdezni hogy nincs -e valakinek olyan stílusa amilyet Bódi Gusztiék,Mc Hawer stb használ , tehát olyan stílus amivel modern mulatós zenét lehet játszani? Köszönöm előre is, sziasztok .
- jony20
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Yamaha PSR S710
- Adott köszönetek: : 75 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 31 alkalommal
Sziasztok!
Nekem egy olyan Shakuhachi hangszínre lenne szükségem, mint amilyen a mellékelt videóban hallható, csak az a probléma, hogy nekem Yamaha Psr S710-es szintim van, úgy hogy olyan formátumba kellene ami kompatibilis a szintimmel. Előre is köszönöm a segítséget!
Itt a videó:
Nekem egy olyan Shakuhachi hangszínre lenne szükségem, mint amilyen a mellékelt videóban hallható, csak az a probléma, hogy nekem Yamaha Psr S710-es szintim van, úgy hogy olyan formátumba kellene ami kompatibilis a szintimmel. Előre is köszönöm a segítséget!
Itt a videó:
"A zene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlanul."
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
ocsi11 írta:EN SZIVESEN SEGITEKVEGYEL FOL YAHOORA sandor_dobi@yahoo.comhorvath0811 írta:Hello.
Régóta keresem az umbala-umba című szám eredeti ütemjét.Sokat találtam már de az eredeti nincs sehol.Ha valakinek megvan és megosztaná velem nagyon megköszönném.
Itt az eredeti !!
s655-psr2000-re
s684-s900-ra
Ricsike
-
karcsi706
- Blogbejegyzések: 1
Szép napot mindenkinek!
Tudna valaki segíteni abban hogy hol lehet hangszíneket letölteni Yamaha PSR2100-re.Ha valakinek van jó tippje azt megköszönném.
Tudna valaki segíteni abban hogy hol lehet hangszíneket letölteni Yamaha PSR2100-re.Ha valakinek van jó tippje azt megköszönném.
- viskib
- VIP
EZ NEM EGY LETÖLTŐ OLDAL !!!karcsi706 írta:Szép napot mindenkinek!
Olvasd el a fórum szabályzatot
Kiemelt tag: szabadon böngészheti a fórumot, kivétel a VIP szoba. Hozzászólhat a témákhoz, van feltöltési- és letöltési joga és létrehozhat új témát. Az Újoncokból a következők teljesítése után lehet Kiemelt tag:
Bemutatkozás a fórumon: A Felhasználói vezérlőpult - Profil - Magamról mezőben és a A Zeneszek.com csapata linken (Hol él, életkora, jelenleg milyen hangszere van, milyen zenei szoftverekben járatos, miben tud másoknak segíteni, stb) Ez minimális elvárás, azaz KÖTELEZŐ!
Demó anyag feltöltése a fórumon: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Bármely, nem jogvédett anyag (pl.: stílus) megosztása, mely még nem szerepel az oldalon. A GYÁRI stílusok feltöltése csak abban az esetben számít hozzászólásnak, ha valaki kifejezetten kérte!
Segítségnyújtás a Technikai kérdések/válaszok témákban
Általános témájú fórumokban hozzászólás
A Kiemelt tag rang NEM JÁR automatikusan. Minimum (!) 10 ÉRTELMES megnyilvánulás szükséges (Hozzászólás, feltöltés; a kérés, a kérdés nem számít hozzászólásnak, csak az építő jellegű). Ezután PÜ-ben jelezni kell az alap feltételek teljesítését Admin, Petersen és Zeneboy (lehetőleg minegyikük!) felé.
Ezt követően az Újonc tag a VIP szoba "Kiemelt tag ajánló" topicjában ajánlásra kerül. Az elbírálás a staff (Adminisztrátorok, Globális moderátorok, Moderátorok, VIP tagok) által történik és az eredményt a jelölttel PÜ-ben közöljük. Amennyiben pozitív az elbírálás, megkapja a Kiemelt rangot. Negatív eredmény esetén közöljük a kifogásainkat és tanácsokat adunk a feltételek teljesítéséhez.
A Kiemelt tagságot a fórum BÁRMELYIK topicjában, valamint a chat-en követelni/kéregetni tilos!!! Kizárólag a PÜ-ben küldött jelzésekkel tudunk érdemben foglalkozni.
A kéregetőket, valamint az értelmetlen hozzászólásokat (Köszi, Jó a fórum, Hogyan tudok letölteni, stb) figyelmeztetéssel jutalmazzuk és a értelmes hozzászólásainak mennyiségét a figyelmeztetéseinek számával ötszörösen csökkentve vesszük figyelembe.
topic2.html
Ricsike
- viskib
- VIP
Valaki feltöltené a Tyros 2- és az S900- öszz dobszettjét nem lennék hálátlan . 
Ricsike
-
karcsi706
Tisztelt viskib!
Úgytűnik félreértettél.Én nem azt kértem hogy itt a zenészek.com-on keresek megoldást,hanem a neten tud-e valaki olyan oldalt ahol hangszíneket lehet letölteni.
További szép napot!
Úgytűnik félreértettél.Én nem azt kértem hogy itt a zenészek.com-on keresek megoldást,hanem a neten tud-e valaki olyan oldalt ahol hangszíneket lehet letölteni.
További szép napot!
- viskib
- VIP
Tisztelt karcsi706 !
Akkor én kérek elnézést, ellenben nem tüntetted fel a hozzá szólásodban a mostani megjegyzésed !
Ehhez ajánlom ezt a 2 oldalt nézd át:
http://www.filecrop.com/voice-Yamaha-psr-2100.html
http://psrtutorial.com/sty/yamaha/index.html
Akkor én kérek elnézést, ellenben nem tüntetted fel a hozzá szólásodban a mostani megjegyzésed !
Ehhez ajánlom ezt a 2 oldalt nézd át:
http://www.filecrop.com/voice-Yamaha-psr-2100.html
http://psrtutorial.com/sty/yamaha/index.html
Ricsike
-
karcsi706
Tisztelt viskib!
Köszönöm a címeket.Ha találok a neten olyan oldalt ahol vannak ilyen dobszettek,megírom.
Köszönöm a címeket.Ha találok a neten olyan oldalt ahol vannak ilyen dobszettek,megírom.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Zenész86!
Üdvözlünk a fórumon!
...de először is olvasd el kérlek a fórumszabályzatot - amit a főoldalról elérsz - és akkor megérted, hogy miért felesleges már egyből stíluskéréssel kezdened.

Üdvözlünk a fórumon!
...de először is olvasd el kérlek a fórumszabályzatot - amit a főoldalról elérsz - és akkor megérted, hogy miért felesleges már egyből stíluskéréssel kezdened.
Üdv.: Apelláta