Meg vagyok vele elégedve. Sokat cserélgettem a cuccaimat mostanság, mert mindifg hiányzott valami.
Most egy kis nyugalom van, ha stílust kell szerkeszteni akkor megszerkesztem, a wavot simán viszi, a Tyros dolgaimat mind tudja használni, bár ott van ugye néhány hangszer hiány miatti kiesés de azt kicserélem és kész. A billentyűzete - szerintem - nem rossz. Kellőképpen kemény, nem olyan - Tajti szavaival élve - mintha szarba nyúkálnánk annál jobb. A nagysága is megfelelő, a Bk5-é kissebb volt.
Szerény véleményem, hogy megszólalásban messze jobb a kategóriájában lévőknél.
Amit még észrevettemm, hogy a 770, és a 970 ugyan azokat a szar gumi gombokat kapta meg, mint a 750-950-nél. a 670-nek nincs gumi gombja, az összes feszes, kemény, kattanós.
És a split pont lehetőség volt már a Tyros 3-tól? Meglehet azt csinálni, hogy a kíséret, utána mondjuk egy zongora, fölötte pedig egy gitár. Emlékeim szerint a Tyros1-ben biztosan nem volt, a Tyros 2-ben sem emléksze rá. Ez sem rossz.
Most ott tartok, hogy az egész midi szerkesztést externál módban csak a Logic-n készítem. Ez is annyira egyszerű pl. a Bk5-höz képest, hogy itt nem kell át állítani a midi setup-nál, hogy song módba történjen a midi vzérlés, hanem rém egyszerűen betőltöm midi formátumba a Logicba, és nem kell beirogatnom semmi üzenetet, csak a hangszeren megkeresem a megfelelő hangszínt, és mint minden komolyabb DAW szoftverrel, tudom állítgatni. És ezt az egészet tudjuk ötvözni a Logic instruments dolgaivel, ill. én hamarosan egy Roland JV1010 string bővítővel beteszek a sorba. Aztán ha akarom a Yamaha brass jön - audióban - majd egy Roland string szekció, és egy kis Logicos dob, gitár, ... stb. ... Majd elkészül egy olyan audió dal, ami azt gondolom kellő hozzáértéssel megszólalásában tökéletes lesz.
Zotti