Nincs!Attila írta:Valaki mondja meg kérem, hogy a Tyros 4-5 - ben van-e fantom táp ?
Köszi szépen.
- és ha igen, hol keressem ?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Sambácsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 77
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 171
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Igen, a Korgban van fantom táp, csak az a baj, hogy a Korg gondol egyet és úgy szól, ahogy akar, míg a Tyros folyamatosan ua a minőséget hozza. Fejmikrofon esetében, ha vezetéknélkülit használsz, akkor mindegy, illetve külső adapter használatával is megoldható a probléma. De valószínűleg egy jó vokálhoz is külső cucc kell majd a T4 mellé... 
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
Üdv Urak!
Asterix-et már zaklattam az újabb PSR9000 pro-s talányommal, de hátha valaki tudja a megoldást...
Szóvalan itt egy Music Database nevű zenei adatbázis, ami szerkeszthető és minden beállítást megjegyez, de valamiért nem tudom a rendezés elvét megváltoztatni... Jelenleg úgy működik, hogy a különböző beállításokat azonos stílusonként egymás alá helyezi és azan belül tempo szerint növekvő sorrendben. Én azt szeretném, ha kizárólag a bejegyzések neve alapján (ami nálam 3 számmal kezdődik) rendezné sorba. Be lehet ezt vajon állítani? Gépkönyvben erre nincs utalás, de ez semmit nem jelent.
Köszi előre is a segítséget!!!!!
Siki
Asterix-et már zaklattam az újabb PSR9000 pro-s talányommal, de hátha valaki tudja a megoldást...
Szóvalan itt egy Music Database nevű zenei adatbázis, ami szerkeszthető és minden beállítást megjegyez, de valamiért nem tudom a rendezés elvét megváltoztatni... Jelenleg úgy működik, hogy a különböző beállításokat azonos stílusonként egymás alá helyezi és azan belül tempo szerint növekvő sorrendben. Én azt szeretném, ha kizárólag a bejegyzések neve alapján (ami nálam 3 számmal kezdődik) rendezné sorba. Be lehet ezt vajon állítani? Gépkönyvben erre nincs utalás, de ez semmit nem jelent.
Köszi előre is a segítséget!!!!!
Siki
-
Fabazsi
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: korg pa2x pro
- Adott köszönetek: : 15 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3 alkalommal
- Siklai68
- VIP
- Kapcsolat:
Bazsi!
Majd ha neked 13 évig korgod lesz te is akarsz majd váltani. Én már megtaláltam azt, amit kerestem a korg helyett. Vajon te is majd megtalálod akkor, amikor odaérsz? ... Remélem igen!
Vagy majd csak
.... 
Majd ha neked 13 évig korgod lesz te is akarsz majd váltani. Én már megtaláltam azt, amit kerestem a korg helyett. Vajon te is majd megtalálod akkor, amikor odaérsz? ... Remélem igen!
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Fabazsi,
Nem szép dolog egy igen nagy Yamhásnak aki most Korgos lett, leszólni a Yamahát....
Nem szép dolog egy igen nagy Yamhásnak aki most Korgos lett, leszólni a Yamahát....
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 34
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
Nekem 20 éve van korgom, de még most sem váltanám le, ettől függetelneül nem szólom le a yanahát sem.Siklai68 írta:Majd ha neked 13 évig korgod lesz te is akarsz majd váltani.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
18-19 éve én is Korgos vagyok. Ez még nem ok a márkaváltásra. Ha megtehetném sem szabadulnék meg a Korgtól, csak kiegészíteném egy Ketronnal, vagy G70-el, esetleg egy PSR9000 proval.
Üdv.: Apelláta
- Siklai68
- VIP
- Kapcsolat:
Bevallom én azért korgos koromban nagyon leszóltam a Yamahát és a Rolandot. A Ketront nem, az is volt többször, szerettem. Pedig csak nem voltam nyitott és elég érett. Mindegyik hangszerben a Korgot kerestem és ez nagy hiba. Ahelyett, hogy jobban megismertem volna őket, gyorsan és felületesen alkottam véleményt.... Szóval mostanra kezdem megtanulni értékelni a többi márkát is és ennek nagy szerepe van az új hangszeremnek.