Na most ezt tessék lefordítani hangszeres nyelvre.
Nem szeretném kockára tenni az eddigi erőfeszítéseimet, és a csapat jóindulatát egy vitáért, de gondolkodjunk már egy kicsit reálisan.
Már árkategóriában sem egy a két hangszer, ezáltal nem is értem, miért lenne ugyanolyan?
Az a kijelentés, hogy a PSR-S975 80%-ban hozza azt, mint a Genos ... már nem azért, de nagyon erős túlzás.
Szerintem te még élőben nem hallottad Malkó hangszerét ...
Kijelenti, hogy az ott elhangzott dalok csak is Gyári hangszerekkel van meghangszerelve. Talán 2-3 nótát mutat be, ami esetleg az EDM Essential II-es pakkal készül, de ezt el is mondja.
Ismerem Őt elég jól, és tudom, hogy régebbi hangszereire folyton kereste a jó (hanem a legjobb) akusztikus dobmotyó(ra hasonlító) hangzást.
És a modernebb hangszerelésű nótákkal is napokat szenvedett, mire olyan végeredményt ért el, ami tisztességesnek mondható.
De mióta a Genos-on dolgozik, a nyakamat tenném rá, hogy ő a régi sampleres cuccaiból ma már semmit nem használ, annak ellenére, hogy minden fenn van.
De legyen is ... 2Gb sampler memória mellett ne hogy már ne férjen meg ezek.
Akárhányszor küldött demót nekem privátban a hangszeréről annak mindig az lett a vége, hogy sírtam.
Összehasonlítani az én verziómmal? Ugyan kérlek ...
Nálam a Tyros 4 még agyonsamplerezve se tudta azt a szintet hozni, mint amit a Genos sampler nélkül.
Ha nekem nem hisztek, akkor higgyetek a fületeknek.
Én verzióm: Marcié: Itt még a gitárnak is gitárjellege van, a dobtól meg egyenesen végem van ...
Viszont, ha megbocsájtotok, most dolgom van ... megyek a boltba 100-as zsepiért.
Nándi, ha neked ezek után még mindig egy kalap alatt van a két hangszer, lelked rajta.
Békesség, Béláim