|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Atesz0
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: PSR1000 , 2100 , Korg pa-80 volt , most TYROS 1
- Adott köszönetek: : 35 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 26 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok.
Egy idore sajna abba kelett hagynom a zenelest, jelenleg nincs semmim, tervezem valami ideiglenes olcso hasznalt szinti vasarlasat.
Ki melyok olcso szintit ajanlana aminek inkabb a hangszinei valósághűbbek ? Nem szamit milyen évjárat vagy gyártó csak szépen szóljon.
Egy idore sajna abba kelett hagynom a zenelest, jelenleg nincs semmim, tervezem valami ideiglenes olcso hasznalt szinti vasarlasat.
Ki melyok olcso szintit ajanlana aminek inkabb a hangszinei valósághűbbek ? Nem szamit milyen évjárat vagy gyártó csak szépen szóljon.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Abban kérném a segítségeteket, hogy Tyros4-re szeretnék egy felső burkolatot venni.
Ilyet hol lehet találni?
Előre is köszönöm ...
Zoli
Abban kérném a segítségeteket, hogy Tyros4-re szeretnék egy felső burkolatot venni.
Ilyet hol lehet találni?
Előre is köszönöm ...
Zoli
-
Laca51
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 79
- Hangszer: Yamaha PSR S 900
- Adott köszönetek: : 106 alkalommal
Sziasztok! Sikerült találnom és megvennem egy jó állapotú S 900-ast, ami a gyári beállításra van állítva! Tehát üres a Reg. bank és az User is! Pendrájvon vannak a saját regisztrációs fájljaim, de sajna nem tudom, hogy hogy kell megjeleníteni őket és a saját song fájljaimat sem. Mit kell nyomkodnom, hogy előjöjjenek? Mert a memori gombot hiába nyomom csak a kis tábla jön elő, hogy New Bank. Kérlek segítsetek nekem ezekben a dolgokban! Köszi és üdv. 
-
Laca51
- Kiemelt tag
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Köszi Power,powersparc írta:Esetleg: Hangjegy Bt. XIV. ker. Bp. Handzsár u. 4. Tel.: 30/252-8538Rolandbk5 írta:Tyros4-re szeretnék egy felső burkolatot venni.
Ilyet hol lehet találni?
Tőle nem igazán vennék egy zacskó cukrot sem. Ez egy bolond ember ismerem ez a Miskolci Peti.
Zoli
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Hello Power,
Néztem a neten ott is találtam vadi újat 172€. Megrendelem onnan mert le akarom lakkoztatni mielőtt kicserélném.
Találkoztam én már ezzel a Péterrel jól le is húzott. Mindegy is Tajtiék ki tudják cserélni nekem.
Hívtam telefonon nem olyan rég a Tyros3-al kapcsolatban, és nincsen jó véleményem a hozzáállásáról.
Üdv.
Zoli
Néztem a neten ott is találtam vadi újat 172€. Megrendelem onnan mert le akarom lakkoztatni mielőtt kicserélném.
Találkoztam én már ezzel a Péterrel jól le is húzott. Mindegy is Tajtiék ki tudják cserélni nekem.
Hívtam telefonon nem olyan rég a Tyros3-al kapcsolatban, és nincsen jó véleményem a hozzáállásáról.
Üdv.
Zoli
-
Laca51
- Kiemelt tag
Sziasztok! Tavaly egy balesetben elvesztettem szeretett PSR 3000-es szintimet és a fölötte lévő mikrofont állványostúl, mert rászakadt a garázsban a tető. Autó hiányában ott volt a kis házi studióm. Mivel minden tönkrement és alkatrésznek eladtam, lassan pótolgatom a dolgokat. Vettem egy általam régóta kedvelt S 900-ast, amivel megvagyok elégedve. Kellene egy hozzá való nem drága mikrofon. Tavaly a HunHyper fórumtárs küldött nekem ajándékba más egyéb dologgal együtt egy Professional mikrofont, ami nagyon szépen szólt a szintiben. Ha esetleg volna valakinek közöttetek egy elfekvő mikrofonja, amit már nem használ és jól használható lenne a szintimhez , akkor eladná nekem jutányos áron? Mivel ti értetek hozzá, mint a HunHyper kolléga , így ezért kérlek benneteket, hogy segítenétek nekem ebben? Nem tartozok a nagy nyugdíjjal rendelkezők közé, így nem tudok drága mikrofont és állványt venni, de szeretnék újra olyan klasszul zenélni hobbi szinten, mint azt tettem tavaly! Persze már nem a garázsban van a szinti, hanem a biztonságosabb lakásban.Nem szeretném mindenféle himi-humi mikrofonnal tönkre tenni ezt a szintimet! Ha tudnátok segíteni, akkor hálásan megköszönném! Üdv!
-
Laca51
- Kiemelt tag
Sziasztok!
Lenne egy Sony F-V420 Cardioid Vocal Dynamic 600 ohm-os mikrofon vételem elég jó áron! Jó lenne ez az S 900-ashoz? Bizonytalan vagyok és kérném a szakértő, segítőkész véleményeteket. Fordítottam a cardioid szót és egyirányút jelent nagyjából, ami nem tudom, hogy jó e nekem vagy nem! Köszi, ha valaki válaszol! Üdv!
Lenne egy Sony F-V420 Cardioid Vocal Dynamic 600 ohm-os mikrofon vételem elég jó áron! Jó lenne ez az S 900-ashoz? Bizonytalan vagyok és kérném a szakértő, segítőkész véleményeteket. Fordítottam a cardioid szót és egyirányút jelent nagyjából, ami nem tudom, hogy jó e nekem vagy nem! Köszi, ha valaki válaszol! Üdv!
-
Laca51
- Kiemelt tag
Köszi ezt a szakszerű segítséget, akkor azt hiszem, hogy ezt nem veszem meg, nehogy bajom legyen belőle! Üdv!
- kovimre
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Tyros 5
- Adott köszönetek: : 11 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 19 alkalommal
Sziasztok!
T4 fájlokat (pl. regbank) át tudok valahogy varázsolni T5-re?
T4 fájlokat (pl. regbank) át tudok valahogy varázsolni T5-re?