|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Siklai68
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
- carlo33
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Yamaha psr S950
- Adott köszönetek: : 106 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 132 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Üdvözlet
Érdeklődödm, a psr950-be lehet e hangmintákat betölteni (Roland, Korg, UVD sample), és ha igen mi a menete?
Köszi előre is
Érdeklődödm, a psr950-be lehet e hangmintákat betölteni (Roland, Korg, UVD sample), és ha igen mi a menete?
Köszi előre is
-
szabesz80
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Tyros 3
- Adott köszönetek: : 282 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 261 alkalommal
Szerintem nem lehet korg,roland samplert beletölteni,csak yamaha bövitőcsomagokat.
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Igen, pontosan ez a hátránya ezeknek az új gépeknek, vagyis ez a csak széria-szpecifikus pack-kompatibilitás. Na ezt jól megfogalmaztam
Megpróbálom újra.
Ha megfigyelitek, úgy spekulálnak most a gyártók, hogy egyik "varrógép" anyaga ne legyen használható a másikéban. MIért ? - Hogy vedd meg a csomagot tőlük.
Ezt tették a Tyros 5-sel is. Kivették a Voice Editort a hangszerből, de még a Yamaha oldaláról is letörölték a PC-progit. Kiadták a Yamaha Expansion Managert, ami hogy úgy mondjam, egy szükséges rossz. Kivették az Individual Load funkciót a hangszerből
. Tovább nem is folytatom............
Megpróbálom újra.
Ha megfigyelitek, úgy spekulálnak most a gyártók, hogy egyik "varrógép" anyaga ne legyen használható a másikéban. MIért ? - Hogy vedd meg a csomagot tőlük.
Atti
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
Szia!
Be lehet tölteni a 750 950be is saját hangokat,csak csomagot kell szerkeszteni wave mintákból,és max 64mb lehet!
A progi neve :Expansion Voice editor,és 650 és a2000 opciókat enged,az a2000opcióval kell dolgoznod,azt fogadja a750-950!
Tehát,igen ,lehet,de dolgozni kell vele,mert saját YEP formátumot kell csinálnod!
Megkeresem,és feltöltöm a progit
Be lehet tölteni a 750 950be is saját hangokat,csak csomagot kell szerkeszteni wave mintákból,és max 64mb lehet!
A progi neve :Expansion Voice editor,és 650 és a2000 opciókat enged,az a2000opcióval kell dolgoznod,azt fogadja a750-950!
Tehát,igen ,lehet,de dolgozni kell vele,mert saját YEP formátumot kell csinálnod!
Megkeresem,és feltöltöm a progit
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
Adatlap
Fajl neve: yep editor
Marka: yamaha
Szeria: psr 750-950
Tartalom: szerkesztő progi
Stilus:
Leiras: Szerkesztő progi psr750-950 hez,hogy saját hagszíneket tudjunk szerkeszteni,majd betölteni.
Ide nem tudom feltölteni,küldj PÜ-t,hova küldjem!Üdv
Fajl neve: yep editor
Marka: yamaha
Szeria: psr 750-950
Tartalom: szerkesztő progi
Stilus:
Leiras: Szerkesztő progi psr750-950 hez,hogy saját hagszíneket tudjunk szerkeszteni,majd betölteni.
Ide nem tudom feltölteni,küldj PÜ-t,hova küldjem!Üdv
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
-
Isti79
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Fésű
- Adott köszönetek: : 51 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 85 alkalommal
"Kiadták a Yamaha Expansion Managert, ami hogy úgy mondjam, egy szükséges rossz. "
Szia!
Bocsánat, hogy bele szólok, de nézz utána annak, hogy mit tud az expansion manager mielőtt leszólod....
Üdv!
Szia!
Bocsánat, hogy bele szólok, de nézz utána annak, hogy mit tud az expansion manager mielőtt leszólod....
Üdv!
Üdv: Isti .
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Tudom mit beszélek, tudatomnál vagyok.
Hamarabb dolgoztam vele mint ahogy te azt gondolnád.
Ha csak ennyi a hozzászólásod, hanyagold !
Atti
-
Isti79
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Fésű
- Adott köszönetek: : 51 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 85 alkalommal
Nem akarok okoskodni, de áruld már el mit nem tudsz az expansion manager-rel megcsinálni miért is rossz??? Az megjegyzem zárójelben, hogy kényelmesebb volt a hangszerben szerkeszteni a hangokat helyére pakolni... és a yamahától ez egy rossz húzás volt, hogy ezt a funkciót kivették, de sok user felhasználó unszolására megoldották szoftveresen igaz utólag...Attila írta:Tudom mit beszélek, tudatomnál vagyok.
Nem kell leszólni itt semelyik hangszert és márkát mi mit tud, nem azért vagyunk itt egymást leugassuk ("ha csak ennyi a hozzászólásod, hanyagold") hősködni meg pláne nem kell hogy ki milyen hamar kezdett dolgozni bármilyen programmal... baráti és és nem okoskodói szándékkal írtam amit írtam...
"Tudom mit beszélek, tudatomnál vagyok."
Ha így van akkor tudhatnád, hogy ugyan azt meg lehet csinálni az expansion manager-rel amit T4 ben a voice creator-ral! ( mind ez nyugodt hangsúllyal értsd )
Üdv:
Üdv: Isti .
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Na erről van szó, látod úgy gondolom én is.
"nem azért vagyunk itt !'
Te voltál aki beleugatott (a te szavaddal élve). 0,06 százalékos hozzászólásoddal kicsit meglepő beírás volt. Én sem rossz szándékkal fogalmaztam. Az asszony is egy "szükséges rossz", de azért kell és szeretjük. Tudom, hogy a Voice Editor funkcióját venné át az Y.E.M, de legyünk reálisak Isti, csak bonyolítják a helyzetet, nem pedig egyszerűbb, könnyebb megoldást alkalmaznak. Miért kellett kivenni a hangszerből azt a Voice Edit funkciót ? És miért nem lehetett volna hagyni az Individual Load-ot ?
Magyarázd meg légyszi, hogyan adsz hozzá egy szemple-hangmintát a meglévő ppi-hez, úgy hogy közben ne törölje az előző munkádat ?!
Köszi
"nem azért vagyunk itt !'
Te voltál aki beleugatott (a te szavaddal élve). 0,06 százalékos hozzászólásoddal kicsit meglepő beírás volt. Én sem rossz szándékkal fogalmaztam. Az asszony is egy "szükséges rossz", de azért kell és szeretjük. Tudom, hogy a Voice Editor funkcióját venné át az Y.E.M, de legyünk reálisak Isti, csak bonyolítják a helyzetet, nem pedig egyszerűbb, könnyebb megoldást alkalmaznak. Miért kellett kivenni a hangszerből azt a Voice Edit funkciót ? És miért nem lehetett volna hagyni az Individual Load-ot ?
Magyarázd meg légyszi, hogyan adsz hozzá egy szemple-hangmintát a meglévő ppi-hez, úgy hogy közben ne törölje az előző munkádat ?!
Köszi
Atti