Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Yamaha - Technikai kérdések/válaszok

Yamaha szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

Bacsi100
Újonc
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 10
Hangszer: Yamaha Tyros 2
Adott köszönetek: : 12 alkalommal
Kapott köszönetek: : 9 alkalommal

Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok

Hozzászólás: # 12367Hozzászólás Bacsi100
2013.03.13. 21:51

szabesz80 írta:Szia .csak ugy tudod ha ramasolod a masik pendrivera az adatokat(ha van hely) ,szerintem.
Köszi Szabesz, működik!!!!

lacika_r
Újonc
Hozzászólások a témában: 6
Hangszer: yamaha psr 9000
Adott köszönetek: : 15 alkalommal
Kapott köszönetek: : 19 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 12777Hozzászólás lacika_r
2013.03.23. 19:55

Udv .Ha letezik a forumozok kozott olyan zenesz kinek psr 9000hangszere van valamilyen modon megkerem jelezze.Ertektelen hozzaszollasokkal nem akarom a topikot terhelni ,amit feltoltsek nincs tehat kesore lesz hozzaferesem a letoltesekhez.Ha onzetlenul valaki akinek volt vagy van ilyen hangszere tudna kuldeni privatban USR esBACK UPmappakat megkoszonnem.Barmi ami hasznalhato szobajohet.Koszonet Robikanak o probalt segiteni de a 3000 es beallitasokat nem ismeri a 9000.Udv mindenkinek. :roll:

Zongorista28
Moderátor
Hozzászólások a témában: 25
Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
Adott köszönetek: : 498 alkalommal
Kapott köszönetek: : 709 alkalommal

Hozzászólás: # 12788Hozzászólás Zongorista28
2013.03.24. 10:02

Én nem is muzsikálnék más beállításaival!Akár mikor veszek,vettem egy hangszert a legelső lépés volt,hogy gyári állapotára hoztam a hangszert. Majd én megcsinálom magamnak az én ízlésemre ennyi. Az megint más ha közben elakad az ember és úgy kér segítséget...

A rögtönzés világa: A Jazz

Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége

lacika_r
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 12813Hozzászólás lacika_r
2013.03.24. 21:13

Udv kedves kollegak.Koszonom a gyors valaszt de azt hiszem felreertettetek. Az nem igaz, hogy en a mas beallitasaival akarnek zenelni, de abba a zeneszkategoriaba tartozok, aki maganszorgalombol tanulta a zenet. Es megis amit a legjobban szeretek "zenelni". 6 hete amiota megvan az uj hangszerem minden szabadidomet mellette toltom, csinaltam is par mentest, de meg mindig ugy hallom, hogy a Korg pa60 jobban szolt. Lehet, hogy valahol nem csinalok valamit jol. Csak meghallgatni szerettem volna a mas beallitasat psr9000-re. Esetleg felfedeztem volna valami hibat az en beallitasaimban. A masik dolog az, hogy nagyon keves semplalt hangot orokoltem a hangszerrel es azok is inkabb roman zeneben hasznalhatoak. Ezert probaltam egy magyar beallitasu User Mappat kerni. Minden esetre feltoltom a feltoltesekhez az orokolt BACK UP es USER mappakat, persze ezek romanok ha valaki talal benne hasznalhatot, hasznalja egeszseggel. Nekem meg nem volt szerencsem meghallgatni egy psr9000-est, ami magyar zenere volt beallitva, ezert probaltam kapcsolatba lepni egy psr9000 tulajdonossal. Ha majd sikerul letrehozni valami jot azt is megfogom osztani a forumon.Udv mindenkinek

Picasso †
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 8
Hangszer: GW-8,
Adott köszönetek: : 940 alkalommal
Kapott köszönetek: : 585 alkalommal

Hozzászólás: # 12819Hozzászólás Picasso †
2013.03.24. 22:37

Szia Lacika,

Köszi, hogy leírtad a dolgokat (mit-miért), mert azért félreérthető módon fogalmaztál először.

Nem tudom, hogy van-e még itt 9000-es tulaj.... Hozzáértő biztos van. :help:

Pacsi

Picasso

lacika_r
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 12820Hozzászólás lacika_r
2013.03.24. 23:02

Kosz hogy legalabb te megertesz.

Bubamara
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 113
Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal

Hozzászólás: # 12828Hozzászólás Bubamara
2013.03.25. 05:37

lacika_r,

Sambácsi psr8000-et használt emlékeim szerint 9000 pro nem volt neki, de természetesen nagyon nagy rálátása van a yamaha hangszerekre, célszerű lenne egy privát üzenetben megkeresned, Asterix kollégának volt 9000pro, vagy 9000 esetleg tőle is kérj tanácsot a végső hangzás beállításával kapcsolatban.
üdv,
buba

Buba

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 56
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal

Hozzászólás: # 12845Hozzászólás Apelláta
2013.03.25. 09:01

Szia Lacika_r!

Igen, Asterix-nek 9000 pro-ja volt, amit a mai napig nagyon dicsér. Én is őt javasolnám.

Üdv.: Apelláta

lacika_r
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 12862Hozzászólás lacika_r
2013.03.25. 11:01

Kos z a segitseget.Idovel remelem csak kapcsolatba tudok lepni valakivel.Ertesuleseim szerint a 9000res felismeri a 8000 res beallitasokat de alegnagyobb gond az hogy nincs szemplalt hangom es dobszettem amibol tudnek dolgozni.Jo lenne nagyobb kategorias hangszer is de arra nincs anyagi lehetosegem.Ami tetszik benne az a mikrofon bemenet.Szegyellem konyorogni de hatha Szambacsi vagy Aszterix olvassa majd es segit valamiben.Udv mindenkinek es koszi megegyszer.

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 87
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 12871Hozzászólás HunHyper
2013.03.25. 13:34

Sziasztok!

Ezt a bejegyzésem azoknak szánom, akiknek kizárólag Composit Video (RCA) kimenet van a szintijén videójelek kiküldésére.
Mivel az S900 ilyen, ezért foglalkoztatott a téma, hogy egy monitorra, amin nincs Composit Video bemenet, hogy is tudnám
ráküldeni az S900 videó jelét. Mivel volt monitorom, nem akartam másikat venni, amin van RCA csatlakozó...
Találtam megoldást, de azok nagyon drágák voltak, most viszont találtam egy üzletet, ahol elfogadható áron van egy átalakító.
Erre akár a PC-t is rá tudom kötni, így ha valamit megszerkesztek PC-n (Pl: TXT-t vagy midi-t), ráküldöm a szintire és ezzel átváltom
a képet, hogy a szintin láthassam a végeredményt... :dance:

http://www.bestdigital.hu/images/vga-pc ... erter4.jpg

Gondoltam, szólok, hátha más is küzd ezzel a problémával. ;)

Üdv: Roland

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

Új hozzászólás