Köszönjük Jimmy5, legalább lesz rálátásunk a Bk5 re is. Talán sokaknak segítség akik a Bk5-ön gondolkodnak...jimmy5 írta:Remélem segítettem valamit az ügyben !
Pacsi, Picasso
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Köszönjük Jimmy5, legalább lesz rálátásunk a Bk5 re is. Talán sokaknak segítség akik a Bk5-ön gondolkodnak...jimmy5 írta:Remélem segítettem valamit az ügyben !
Szia, merre laksz? Nekem G70 van, a két gép alapjában véve nagyon hasonló, a G70-t már egész jól ismerem, privát üzenetben 1-2 dolgot ha leírnál hogy mi az amin nem igazodsz el...sanyika29 írta:Sziasztok!
Egy olyan problémám van,hogy van nekem egy Roland E-60-am és valahogy sok mindenben nem boldogulunk egymással.
Nem tudom,volna esetleg egy vállakozó szellemű kolléga -aki ismeri ezt a gépet á-tól z-ig- aki személyesen találkozna velem és segítene nekem,hogy mit,miért és hogyan kell a masinán...
Előre is köszönöm.
Szia Sanyika29!sanyika29 írta:Sziasztok!
Egy olyan problémám van,hogy van nekem egy Roland E-60-am és valahogy sok mindenben nem boldogulunk egymással.
Nem tudom,volna esetleg egy vállakozó szellemű kolléga -aki ismeri ezt a gépet á-tól z-ig- aki személyesen találkozna velem és segítene nekem,hogy mit,miért és hogyan kell a masinán...
Előre is köszönöm.
Ez elég "ízlések és pofonok" kategória... És persze attól is függ, hogy milyen zenét akarsz játszani.sanyika29 írta:Azzal kapcsolatban is kérnék néhány tippet ha szabad,hogy milyen hangszert mivel "párosítsak".Mert valahogy amiket én összerakok mindig rosszabb mint amiket másoknál hallok...![]()
pl: up1-Blow Alto Vib Sax
up2-Fr.Musette
Szia! Holnap küldök e-mailt a P.Ü. témával kapcsolatban!sanyika29 írta:Azzal kapcsolatban is kérnék néhány tippet ha szabad,hogy milyen hangszert mivel "párosítsak".Mert valahogy amiket én összerakok mindig rosszabb mint amiket másoknál hallok...![]()
pl: up1-Blow Alto Vib Sax
up2-Fr.Musette
Szia!Gohstrider írta:Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy!
Van valakinek Roland E-60-as szintie itt a közelembe???
Budapest, környéke...
Szeretnék egyet kipróbálni, ha megoldható...
A válaszokat előre is köszönöm...![]()
Üdv: Joe