USB A-B kábel:sweetdrift írta:Köszi a válaszod! Csak mégegy kérdés , milyen kábellel kell összekötnöm? Mert én ehhez nemigazán értek, van itt egy usb jel de az nem igazán usb kimenet
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Roland - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- BodziLalikirály
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 55
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Roland - Technikai kérdések/válaszok
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- sweetdrift
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: Korg pa3x, Yamaha PSR-9000Pro. Roland EXR-5S
- Adott köszönetek: : 13 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Köszi a válaszod! összeköttem usb kábellel meg minden , csak ezt dobja ki http://www.kephost.com/image/vyTd hogy formáznom kell előtte a lemezt, letöltöttem az usb drivert is
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 65
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Formázd le és másold rá,amit fentebb csatoltam neked!
Üdv. Miki!
- Piercarlo
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: Yamaha PSR-SX700
- Adott köszönetek: : 145 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 86 alkalommal
A legfrissebb firmware (1.11.es) van fent? Ha nem érdemes feltelepíteni, mert lehet, hogy az megoldja a problémát. Pár oldallal korábban Lalinak leírtam, hogy miként kell csinálni.
- Piercarlo
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: Yamaha PSR-SX700
- Adott köszönetek: : 145 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 86 alkalommal
Igazából nem is ebbe a topicba kellett volna feltöltened, hanem ide: topic21.html
Ettől függetlenül természetesen köszönet érte! Már alig várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam
Off: Szerettem a Dolly Roll-t (elsősorban addig, amíg Flipper Öcsi is tag volt) és bevallom Kékes Zoltán halálhíre eléggé megrendített...
Szerk: már nem aktuális, mert a hozzászólás, amire reagáltam, át lett téve a megfelelő topicba.
Ettől függetlenül természetesen köszönet érte! Már alig várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam
Off: Szerettem a Dolly Roll-t (elsősorban addig, amíg Flipper Öcsi is tag volt) és bevallom Kékes Zoltán halálhíre eléggé megrendített...
Szerk: már nem aktuális, mert a hozzászólás, amire reagáltam, át lett téve a megfelelő topicba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Piercarlo 2017.01.26. 08:21-kor.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 138
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
sweetdrift írta:Sziasztok , megint én zavarok itt mindenkit , de mostmár télleg kiidegel ez a roland. Mikor beakartam tölteni a user progot akkor kiirta h "database recovering" és semmi se jelent meg utána , még kiséreti stilusokat se tudtam elinditani (ami gyárilag benne van) mert azt irta ki h "style not found", kikapcs és visszakapcsolás után ha nem megyek bele a user progba csak akkor ismeri fel a stylusokat.. már teljesen kiidegelt és factory reseteltem is .. teljesen üres a belső memória, Valaki tudna segiteni?![]()
Ha összekötöd USB-vel a hangszert és PC-t, a put new user program mappába másolod a file-okat?
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- sweetdrift
- Újonc
Nem sikerült megoldanom a problémát. Ott akadtam le hogy nem tudom módositani ami a mappába van, tehát törölni se bemásolni. Próbáltam formázni, még programokat is töltöttem le amivel lehet , de azt irja ki hogy "Device Media is write protected". Mondjuk logikus hogy nem törölhető mivel bekapcsolt állappotban van a szinti és akkor ha törlődnének a fájlok akkor hogyantovább? Kézikönyvbe is olvastam hogy nem lehet a belső memóriát formázni.
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 65
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Van valami kis kapcsoló hátul (már nem emlékszem pontosan milyen) azt kell átkapcsolni,mert az a memoriát védi, ne legyen azon,hogy HOLD!
Én anno simán leformáztam a belsö memoriát,miközben a szinti müködött (persze tévedésböl,mert kezdö voltam) de visszamásoltam a gyári mappákat,amit az elözö oldalon csatoltam neked,és minden rendbejött!
Én anno simán leformáztam a belsö memoriát,miközben a szinti müködött (persze tévedésböl,mert kezdö voltam) de visszamásoltam a gyári mappákat,amit az elözö oldalon csatoltam neked,és minden rendbejött!
Üdv. Miki!
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 55
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Van a hangszer hátulján egy kis kupakkal (két kis csavar tartja) lezárt mikrokapcsoló. Az a belső memória blokkolása végett van, hogy nehogy olyanba töröljön valaki aki nem tudja mit csinál, ami fontos is lehet. Ha azt átkapcsolod, már írható lesz a belső memória. De miután felmásoltad az új könyvtár struktúrát, kapcsold újra védett állásba a kapcsolót majd rejtsd is el, nehogy véletlenül te vagy valaki szándékosan átkapcsolja .sweetdrift írta:Nem sikerült megoldanom a problémát. Ott akadtam le hogy nem tudom módositani ami a mappába van, tehát törölni se bemásolni. Próbáltam formázni, még programokat is töltöttem le amivel lehet , de azt irja ki hogy "Device Media is write protected". Mondjuk logikus hogy nem törölhető mivel bekapcsolt állappotban van a szinti és akkor ha törlődnének a fájlok akkor hogyantovább? Kézikönyvbe is olvastam hogy nem lehet a belső memóriát formázni.
Viszont csak "nyitott" állapotban lehet a belső memóriának a file-jain módosítást végezni.
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- sweetdrift
- Újonc
Hát nekem nem sikerült. Igen , megtaláltam azt a belső memória záró bizét , az nálam nyitva volt tehát lehetett elvileg módositani, azt gondolom az előző tulajdonos akitől vettük az babrálgatta. Próbáltam formázni a saját gépbe is , más szoftverekkel , más-más fájlrendszerbe (NTFS,FAT,exFAT) de ugyan azt irta ki hogy windows nem tudta befejezni a formázást,másik programba pedig hogy device media is write protected vagy valami ilyet.