A sampling részt arra szeretném használni, hogy a VSTimben használt kis és lábdobokat importálom, ezekből összerakok 4 layeren kb 3-4 dobszetettet, és ezeket fogom használni a stílusokban. Esetleg a trilian ból még egy Jazz Bass mintát is 3 layeren. Nem tervezem a dinamix tól megvenni (hacsak nem valakivel közösen
Érdekelne a véleményed ezzel az árkategóriával kapcsolatban. Mi más hangszer van a piacon, ami kb.1000€ és ezeket a funkciókat hozza? A Roland ba 20 év után pont az árpolitikájuk miatt szerettem bele újra. Írtál a Ketronról...Az AUDYA t 3 éve vettem, és már magasról tojnak rá, annak ellenére, hogy mielőtt megvettem, nem ezt ígérték. Az új modellek (Ketron, Korg, YAMAHA) is 2-4 szeresébe kerülnek az E-A7 nek, nem hinném hogy annyival jobbk és strapabíróbbak is. Van AUDYA 5 ösöm, már potit kelett cserélnem a pitchbanderben, annak ellenére, hogy alig használtam. Volt hogy az egyik fele elhallgatott, ha aftertouch mitt kicsit megnyomtam a billentyűzetet, valami kontakt hiba lehetett, mert szétszedtem, összeraktam és jó lett. A TYROS 2 esem, zsír új állapotban került hozzám, nem gyöztem két év múlva a mikrokapcsolókat cserélni benne, mikor a display kettévált, középen egy fekete csíkkal, akkor elcseréltem. Nem beszélve arról, hogy ezek mind 3-4000€ árfekvésű hangszerek, amiket színpad nélküli helyekre sosem vinnék el, mert leverik, leöntik, le....bármi. Nekem a BK-3 is megfelelt, a maga gagyisága ellenére lagzizáshoz, ezért gondolkodtam, hogy picit emelem a komfortfokozatom egy E-A7 el. Nem tőle várom a csodát, csak a fent említett pár dologra használnám a samplingot.
Jól értem, Te a multi pad ekkel szerettél volna "hoopcsikat" engedni egy mulatós stílus alá? Ahogy Kapitány Péter mutatta be az Expon? Ha ezekből a mintákból összeállítassz egy dobszettet, és ezt a szettet használva játszod fel a multi pad et, akkor is elmegy a tempó? Mert ugye ez nem audio loop. Tyrosban ezt anno próbáltam, működött, de nem volt természetes hangzása, pont a pontossága miatt. Jobb azt élőben
Amugy van elég multipad groove benne? Szoktam gitár beglightot engedni a stílusok alá. Nem nagyon találtam meg milyen bankokat tartalmaz gyárilag.
Bocsi a sok kérdésért