Hozzászólás: # 69416Hozzászólás
Mauglidyro
2023.08.23. 16:00
Az én követelményeim a tökéletes Ketron hangszerrel szemben (nem kérek sokat, ha ezek megvalósulnának, hajlandó vagyok megfontolni egy hangszer cserét, meg azért rajtam kívül mások is):
- Legyen benne legalább 6 DSP
Ha egy átlagos gitáros is órákat tölt el azzal, hogy kicsavarja magának a megfelelő sound-ot, akkor miért pont tőlem veszik el ezt a lehetőséget?
Tőlem, mint leendő vásárlótól, leendő hangszertulajdonostól? Hadd én döntsem már el, aki pénzt visz a céghez egy vásárlással, hogy miképp is kéne szólnia egy gitár soundnak.
Ez olyan, mintha vennék egy kertes házat, de a szomszédom szabná meg, hogy mit és hogyan csinálhatnék a saját házamon belül. Biztos, hogy az első adandó pillanatban ajtót mutatnék az illetőnek.
Nekem ez nem normális dolog, ha valakinek az, akkor egészségére, én nem kérek belőle.
- Rúgják ki a mostani fejlesztő gárdát, és keressenek végre olyan embereket a céghez, akik egy új fejlesztési terv alapján csak azokon a területeken fejlesztenek, ami nekik elő van írva, és a munkákat minőségi audit csapattal vizsgálják át.
Mert most a jelenlegi demókban hallok, valamint ehhez képest a rögvalóságban látok, én azt feltételezem, hogy több ember is egy menüpontot fejleszt egy bizonyos programozási nyelven, de ez úgy zajlik le, mintha mindenki csak a saját feje után menne, és így csak hibát hibára halmoznak. Azaz lehet, hogy befoltoznak egy hibát, csak hogy onnantól kezdve biztosan generált vele 2 másikat, és ez még élesbe ki is megy ...
- Öntsön végre tiszta vizet a pohárba a Ketron csapata. Jelentse ki fehéren-feketén, hogy kiknek is szeretné eladni a hangszerét, ezen belül is milyen felhasználásra ajánlja?
Ha midi lejátszásra, akkor a modern hangszínekből igen csehül áll, abból még elférne egy pár, jah igen, még a DSP-kből is!
Ha stílus játékra, akkor rakja rendbe az audio groove-ok lekezelését, illetve faragjon lentebb az árából.
Ha meg csak mp3 lejátszónak vagy házimozinak, annak is drága!
- Ne fagyjon meg egyszer se!
@---Qgli---
Ha ez utóbbit nézzük, egy Korggal előbb elmernék menni buliba, mint egy Ketronnal.
De ilyenkor amúgy mi van? Yamahám van, de ha nem mehetnék Yamahával muzsikálni, mert úgy függő lennék a szemedben, simán elmennék Korggal.
Már nem vitaképpen kérdezem, csak ez eszembe jutott ...
Digitális "földrengés-szimulátor": Behringer NX4-6000, Qu16, Dbx Pa2, 2x Garry Lite15, 2x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 1x Turbosound Milan M15b