Bizony Tommid-nek igaza van, ez Ketron fórum, de én speciel arra gondoltam hogy a moderátorok úgyis kiebrudalnak innen ha túl messze megyünk a témától.tommid írta:Nem biztos hogy népszerű leszek. Szerintem ez egy ketron fórum. Elkanyarodtunk -igaz csak összehasonlításilag- a témától.
Nyissatok egy másik topikot, itt pedig maradjunk a ketron technikai kérdéseknél.
Azért annyit megjegyeznék, hogy ha egy nóta 4óra hossza, akkor egy egész műsor az mennyi idő??? És megéri? Megfizetni itthon soha nem fogják.
Emlékeim szerint van is VST fórum, oda át tehetnénk magunkat szoft ügyileg. Viszont ebben a topikban zajlik az élet...
Más részről az tény, hogy -egész műsor szorozva 4 óra=nagyon sok óra -Én magam mégis azért fordítom rá az energiát, mert én ilyennek akarom hallani amikor játszom. A hallgatóságom és a vendéglátóhelyek vezetői soha nem kérnék számon tőlem min szerkesztek, vagy min nem, pláne nem adnak érte több lóvét. Csak magam miatt kell. Ráadásul ez csak egy szegmens és könnyen lehet, hogy Neked nincs ennyi elpazarolható időd szerkesztésre, de mégis háromszor akkora bulit csinálsz!
A lényeg hogy szóljon a zene, mert mindenben van érték! Vagy inkább a mottód: "...Csak a zene van!... "