|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 322
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Mielőtt hideget, meleget kapnék a fejemre: nem az Audyát akartam lealázni, mert az egy nagyon jó hangszer, hanem a régi SD-1-et felemelni az Audyához, mert számomra az a hangszer az etalon a Ketronnál... 
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 111
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Hahó!
Két dologra hagy reagáljak, az Audio alapú stílusok védelmében
Páran megemlítettétek, hogy az SD1ben, SD5ben, Midjayben, MS100 ban ugyan ilyen stylek voltak.Ezzel nem is vitatkozom, bár azt hozzáteszem, hogy tizensok éve volt egy PSR 350-es Yamahám, majd utána DGX 300-am, majd PSR 3000-em, T2 és T4 , de az összes Yamahába ami megfordult a kezem között legalább 20 stylet tudok megemlíteni (de lehet,sokkal többet) ami ugyan az volt (pl Piano Ballad, PolkaPop stb) még az intro és az ending is, igaz valahol 4 variáción, valahol kettőn, valahol egy intro volt, valahol három...
Ugyan azt el tudom mondani a Roland G800- VA76 nál, vagy a Korg Pa sorozatnál is. Tehát minden varrógépnél előfordul.
Nekem is volt SD1-em, összegezve: mind a kettő egy baromi jó hangszer. Az SD1 stylek megvannak az Audyában, és ennek örülök. Nagyon. Azért, mert kb 1 perc 20 másodperc alatt az SD1 style-be beleteszek audió drum-ot, groove-ot, gitár szettet.... és máris óriási a különbség.
SD5-el sosem játszottam, nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni.
Egy újabb észrevétel az Audyával kapcsolatban (és nem rejtem véka alá a negatív dolgokat). Kis hangerőn játszottam vele a hétvégén, és........ baromira nem szól dögösen, pedig állítgattam a hangrendszert jobbra balra. Baromira idegesített...Elmentek a vendégek hajnal kettő körül, odavertem a cuccnak és megjött a zenekar
Két dologra hagy reagáljak, az Audio alapú stílusok védelmében
Páran megemlítettétek, hogy az SD1ben, SD5ben, Midjayben, MS100 ban ugyan ilyen stylek voltak.Ezzel nem is vitatkozom, bár azt hozzáteszem, hogy tizensok éve volt egy PSR 350-es Yamahám, majd utána DGX 300-am, majd PSR 3000-em, T2 és T4 , de az összes Yamahába ami megfordult a kezem között legalább 20 stylet tudok megemlíteni (de lehet,sokkal többet) ami ugyan az volt (pl Piano Ballad, PolkaPop stb) még az intro és az ending is, igaz valahol 4 variáción, valahol kettőn, valahol egy intro volt, valahol három...
Ugyan azt el tudom mondani a Roland G800- VA76 nál, vagy a Korg Pa sorozatnál is. Tehát minden varrógépnél előfordul.
Nekem is volt SD1-em, összegezve: mind a kettő egy baromi jó hangszer. Az SD1 stylek megvannak az Audyában, és ennek örülök. Nagyon. Azért, mert kb 1 perc 20 másodperc alatt az SD1 style-be beleteszek audió drum-ot, groove-ot, gitár szettet.... és máris óriási a különbség.
SD5-el sosem játszottam, nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni.
Egy újabb észrevétel az Audyával kapcsolatban (és nem rejtem véka alá a negatív dolgokat). Kis hangerőn játszottam vele a hétvégén, és........ baromira nem szól dögösen, pedig állítgattam a hangrendszert jobbra balra. Baromira idegesített...Elmentek a vendégek hajnal kettő körül, odavertem a cuccnak és megjött a zenekar
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 322
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
[quote="forissandor"Nekem is volt SD1-em, összegezve: mind a kettő egy baromi jó hangszer. Az SD1 stylek megvannak az Audyában, és ennek örülök. Nagyon. Azért, mert kb 1 perc 20 másodperc alatt az SD1 style-be beleteszek audió drum-ot, groove-ot, gitár szettet.... és máris óriási a különbség.
[/quote]
Ezt mondtam, hogy nagyon könnyű szerkeszteni a stílust, és mindjárt ott van a kezed alatt egy profi zenekar. Ez nem vitás. Ettől lesz jobb az Audya. Mert önmagában a szólóhangok nem sokat javultak. Igaz, már előtte is jobbak voltak a hasonló kategóriás hangszerek hangjainál...
Ezt mondtam, hogy nagyon könnyű szerkeszteni a stílust, és mindjárt ott van a kezed alatt egy profi zenekar. Ez nem vitás. Ettől lesz jobb az Audya. Mert önmagában a szólóhangok nem sokat javultak. Igaz, már előtte is jobbak voltak a hasonló kategóriás hangszerek hangjainál...
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 97
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Kérek én is egy őszinte véleményt, illetve többet is
- Ketron SD1 plus vagy Korg Trinity plus ?
Tudom, nem egy kategória a kettő - már csak azért is, mert egyik kísérőautomatikás, a másik hangszín-billentyű - , de mégis ? Hangszínekben melyik a jobb ?
Tudom, nem egy kategória a kettő - már csak azért is, mert egyik kísérőautomatikás, a másik hangszín-billentyű - , de mégis ? Hangszínekben melyik a jobb ?
Atti
-
pap66
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 62
- Hangszer: hammond
- Adott köszönetek: : 153 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 107 alkalommal
Audya=BMW
Tyros5=Mercedes
Pa3x =Audi
már ha autósok is vagytok! Audyával nem lehet halkan játszani,arra ott a Yami!
Tyros5=Mercedes
Pa3x =Audi
már ha autósok is vagytok! Audyával nem lehet halkan játszani,arra ott a Yami!
-
pap66
- Kiemelt tag
Attila írta:Kérek én is egy őszinte véleményt, illetve többet is![]()
Ati !
Igaz -e ezt nem komolyan kérded?!!!.......???
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
-
pap66
- Kiemelt tag
Traktor és személykocsi ?Attila írta:Ez nem egyértelmű válasz !
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Ne legyél szégyenlős
! Nyugodtan mond ki: - makka
- kérdem, mert egyikkel sem vagyok tegező viszonyban
- kérdem, mert egyikkel sem vagyok tegező viszonyban
Atti
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: ketron audya 5 volt.már sx 900
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 111 alkalommal
Sziasztok.Köszi Asterix,h mellettem állsz egy kicsit!!Tényleg nem leszólni akartam az Audyát,mert hát annál jobb nem létezik jelenleg,csak sd1,sd5 után valahogy többre vártam
Biztos jobb hangszer,mint sd1, sd5,de szerintem inkább tudásban,mint hangzásban jár sokkal előbbre.Azért egy sd1 harmónika,minimum ott van,ahol az Audyia...
Bocsi,ez a személyes,szerény véleményem 
Biztos jobb hangszer,mint sd1, sd5,de szerintem inkább tudásban,mint hangzásban jár sokkal előbbre.Azért egy sd1 harmónika,minimum ott van,ahol az Audyia...