Szia Zotti!
BK5 tulajok beszámolói alapján az vonható le, hogy azért annak is vannak körülményes tulajdonságai kezelés szempontjából. Nem mindegy, hogy milyen könyvtárszerkezetet alakítasz ki, mert különben nem ismeri fel az adatállományokat, kicsi kijelző, nincs négy irányú kurzormozgatási lehetőség, más márkáknál megszokott dedikált gombok hiánya. De ettől még biztos nem rossz hangszer, csak a kezelhetőség szempontjából nem biztos, hogy szerencsésebb mint a Pa500.
Egyébként meg ha Mp3 lejátszós Korgot szeretnél, hamarosan itt a Pa600. Erről már olvashattál itt a fórumon is az utóbbi napokban. Külföldön már kapható, szerintem nálunk is nemsokára. Az ára külföldön megegyezik a Pa500 árával. Tehát várhatóan 280-300 eFt lesz. Tud Mp3-at transzponálni tempóváltozás nélkül, és lehet tempót választani magasságváltozás nélkül. Ha tényleg tartják ezt az árat, szerintem a piac legjobb ár/érték arányú arrangerese lesz, úgy mint az elődje, a Pa500 volt eddig.
"szerintem a micro verzió azért készült, mert csak ennyi pénz volt rá!"
Szerintem meg azért, mivel jött a gazdasági válság, nem tudták az előre legyártott sok Pa50-et eladni. A sok nyakukon maradt Pa50-eket nem tudták hol tárolni ezért a szabad ég alatt raktározták őket. Csak hát nem számoltak a globális felmelegedéssel, és az egyre erősödő UV sugárzás hatására a napon összeszáradtak. Na ezeket az összetöpörödött Pa50-eket adják most el Micro Arranger néven.