|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
-
okamoto
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: KORG PA3X LE
- Adott köszönetek: : 152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 148 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - használhatósági tapasztalatok
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Jelenleg PA800-am van, de eljött az idő a cserére. Ha PA900 és vagy 3XPRO között kéne választani ti mit vennétek? Illetve, Mennyire kompatibilis a PA800-al készített stílusok ezekkel a hangszerekkel? Nagy munka lesz átalakítani? köszönöm a választ. Üdv. oki
Segítséget kérnék. Jelenleg PA800-am van, de eljött az idő a cserére. Ha PA900 és vagy 3XPRO között kéne választani ti mit vennétek? Illetve, Mennyire kompatibilis a PA800-al készített stílusok ezekkel a hangszerekkel? Nagy munka lesz átalakítani? köszönöm a választ. Üdv. oki
okamoto / A zene mindenek felett!
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Okamoto, ez így elég szélsőséges.
A pa900 és pa3x nem egy lapon említendő !
Én úgy gondolom, a 900-asra való váltás nem egy mérföldkő, sok értelme nincsen, tehát erről nem is beszélek. A pa3x már egészen más tál tészta, ott van értelme de csak akkor ha élsz a lehetőségekkel. Sok mindent leírtam ezzel a hangszerrel kapcsolatban - nem ismétlem magam -. Ha van rá anyagi lehetőséged, utána már nyugodtam elidőzhetsz pár évet vele, mert rengeteg lehetőség nyílik meg benne. Egy dologra figyelj: - hogy ne vegyél rövidet, azaz 61-es Internationalt ! Pü-ben az okát is megmondom.
Ja, és a pa800 Set-je mindkettővel kompatibilis.
A pa900 és pa3x nem egy lapon említendő !
Én úgy gondolom, a 900-asra való váltás nem egy mérföldkő, sok értelme nincsen, tehát erről nem is beszélek. A pa3x már egészen más tál tészta, ott van értelme de csak akkor ha élsz a lehetőségekkel. Sok mindent leírtam ezzel a hangszerrel kapcsolatban - nem ismétlem magam -. Ha van rá anyagi lehetőséged, utána már nyugodtam elidőzhetsz pár évet vele, mert rengeteg lehetőség nyílik meg benne. Egy dologra figyelj: - hogy ne vegyél rövidet, azaz 61-es Internationalt ! Pü-ben az okát is megmondom.
Ja, és a pa800 Set-je mindkettővel kompatibilis.
Atti
- Regec
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
Én is nyáron cseréltem le a Pa800-at 900-ra. Csupán csak azért, hogy egy garanciás, új gépem legyen. A Seteket simán át tudod tölteni bele, így egyáltalán nem okoz gondot az átállás. Viszont szerintem semmi különbség nincs köztük. Így ne várj nagy csodát.okamoto írta:Sziasztok!
Mennyire kompatibilis a PA800-al készített stílusok ezekkel a hangszerekkel?
Én szerettem a 800-ast is, meg szeretem ezt is.
Ha jó áron tudsz venni Pa3-at, na az már biztos más dimenzió. Viszont azzal lenne is meló rendesen.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 79
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért van az, hogy ha elmentem a stílust, akkor van amelyiknél megmarad a Intro1-2 beállítás és van amelyiknél nem marad meg. Ez miért van? Ez hol lehet állítani egy stílusnál?
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Én meg rendszeresen járok úgy style mentésnél a Pa3xLe-nél, hogy pl adott style bőgő sávját feljátszom dúrban is meg mollban is, elmentem és csak a dúros sávot menti el..... Ha kilépek, visszatöltöm a megint recorderbe és feljátszom mollban, akkor már azt is menti, de csak másodszorra.... 
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 79
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Nem arra gondoltam, hanem amikor kiválasztok egy stílust, akkor alapból behozza, hogy intro 1-el kezdődik. Van amikor meg semmit nem hoz be, hanem megmarad az előző stílus beállítása pl a 4-es variáción.Attila írta:- mert valószínű nem Styl-Record módban csinálod ezt
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 835 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 206 alkalommal
Mért nem lehet nyilvános, hogy a Pa 3x 61-es rövidnek milyen hátránya van??? 
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Egyénre szabott dolog:
- te állítsd be magadnak, hogy mivel kezdjen - intro, pörgetés....., tempó, stb.-, és mentsd el.
- te állítsd be magadnak, hogy mivel kezdjen - intro, pörgetés....., tempó, stb.-, és mentsd el.
Atti
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Nem titok Edmund.
- mert elszúrták a gyártók
A pa800-as ram-bővítéséhez hasonló megoldást alkalmazták a HD beszereléséhez, ami egy csomó problémát szül.
- kell HD ?
- fizess !
Fizetsz, mert kell a HD és veszel nyűgöt a nyakadra.
- mert elszúrták a gyártók
A pa800-as ram-bővítéséhez hasonló megoldást alkalmazták a HD beszereléséhez, ami egy csomó problémát szül.
- kell HD ?
- fizess !
Fizetsz, mert kell a HD és veszel nyűgöt a nyakadra.
Atti