PA4X
A Songbook SELECT gombocska nekem is hiányzik, bár nem igazán használom a songbook-ot, mert automatice jönnek már a style nevek, mihez mi kell, megszoktam

... bár van pár más javallatom is a soft íróinak, (menük, egynéhány kopp-gomb máshol lenne, alulvágó szűrő, stb...) amik előnyösek lehetnének, csak hát nem igazán foglalkoznak vele, sajnos

A többi nálam rendben, mert nem igazán használtam

Értem ezalatt a performance részt, a style-ket szintén nem használtam belőle, csak a hangszineket.
A gombok először zavartak, mert úgymond, bele olvadtak a környezetükbe (fekete kaszni, fekete gombok) már nem zavar, úgy ahogy a forgópoti esete is a MASTER VOLUME, és BALANCE

Hangzás rendben, volt időm összehasonlítani a pa3x-el, mert 7 hónapig megvolt mindkét hangszer.
Samplerezgetni nem rég óta kezdtem el, kb. 60-70 mega cuccom van, azok is inkább gitár, harmónika, meg néhány ROMA LOOP szájbőgő.
Szóval nálam a hangzásban minden rendben, kezelésügyileg megközelítőleg 95%
... bár lehet rossz a fülem, és nem hallgattam másokra, hogy ne cseréljem le a pa3x-et pa4x-re

...
... és gondolkozom rajta, lehet elmegyek valahova amerikába valami komoly fülorvoshoz

...