|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Attila
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Miből gondolod ?
- abból hogy Marco játszik vagy úgy mondták ?
- abból hogy Marco játszik vagy úgy mondták ?
Atti
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Ha egy az egyben a Pa3-ét kapta meg, akkor egy kicsit kemény. Bár én már az enyémhez hozzászoktam, nem tűnik fel, de többen is szóvá tették már különböző fórumokon.
Üdv.: Apelláta
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Első alkalommal nekem is keménynek tűnt (na nem az
) - inkább merevnek-, pedig a 2xpro sem egy puha tapintású billentyűzetes. Ma már megszoktam. Nagyon hamar meg lehet barátkozni velük.
Az este kicsit nosztalgiáztam: - játszottam egy 1x-en. Na már az is fura volt a hármas után, pedig azok jó billentyűzetet kaptak.
Az este kicsit nosztalgiáztam: - játszottam egy 1x-en. Na már az is fura volt a hármas után, pedig azok jó billentyűzetet kaptak.
Atti
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Tapasztalta már valaki a következőt?
Kondenzátor fejmikrofon van bedugva a Pa3 mikrofon bemenetére. Nincs zaj. A videó kimenetre rádugok egy zsinort, nincs zaj. Ezt a zsinort bedugom egy tv videó bemenetére, megjelenik a szöveg a képernyőn és vele együtt a mikrofon zaja.
Valaki találkozott már vele????
Kondenzátor fejmikrofon van bedugva a Pa3 mikrofon bemenetére. Nincs zaj. A videó kimenetre rádugok egy zsinort, nincs zaj. Ezt a zsinort bedugom egy tv videó bemenetére, megjelenik a szöveg a képernyőn és vele együtt a mikrofon zaja.
Valaki találkozott már vele????
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
A kis tévédnek a tápegysége kavar szerintem. Di-boxot a hangszernek és nem lesz ilyen baj. Vagy megpróbálni a tápegységet cserélni.
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
pa3xle.
Az EC5 és a sliderek elhagyása a hangszerről szerintem óriási hiba. Legalább részben az kellett volna a tekerenytűk helyett.
A video kimenet azonban örvendetes. Végre nem akarnak még egy bőrt lehúzni a vásáróról, amikor rájön , hogy nem tudja a videó jelet kiküldeni.
Biztosan lesz piaca, egyrészt, mert az ár alacsonyabb és fém házas 76 billentyűs hangszer, amely mindössze 13,5 kg, lényegesen könnyebb a nagytesótól. Nincsenek hangszórók, ami megint csak előny. Mi a fenének hagszóró egy hangszerbe.
Kérdés, hogy ezek után, mennyire lesz piacképes a pa900 a maga műanyag burkolatával?
A billentyűjét azért kipróbálnám, nekem gyanús, hogy közelébe nincs játékérzetben a nagyobbak billentyűjéhez. De ezt majd meglátjuk, ha közelébe kerülünk a vasnak.

Az EC5 és a sliderek elhagyása a hangszerről szerintem óriási hiba. Legalább részben az kellett volna a tekerenytűk helyett.
A video kimenet azonban örvendetes. Végre nem akarnak még egy bőrt lehúzni a vásáróról, amikor rájön , hogy nem tudja a videó jelet kiküldeni.
Biztosan lesz piaca, egyrészt, mert az ár alacsonyabb és fém házas 76 billentyűs hangszer, amely mindössze 13,5 kg, lényegesen könnyebb a nagytesótól. Nincsenek hangszórók, ami megint csak előny. Mi a fenének hagszóró egy hangszerbe.
Kérdés, hogy ezek után, mennyire lesz piacképes a pa900 a maga műanyag burkolatával?
A billentyűjét azért kipróbálnám, nekem gyanús, hogy közelébe nincs játékérzetben a nagyobbak billentyűjéhez. De ezt majd meglátjuk, ha közelébe kerülünk a vasnak.
Buba
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Nálunk jelenleg 11ezer Ron, azaz 800ezer Ft.
- igen, sok, nagyon sok,
- vagy drága ?
- irtó drága !
- igen, sok, nagyon sok,
- vagy drága ?
- irtó drága !
Atti
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Szerény véleményem szerint egy ennyire lecsupaszított hangszer, vagy inkább vasköntösbe öltöztetett pa900 nem ér meg 900.000.- Ft-ot az 100%
Ha ezt az árat így hagyják, nem túl sokat adnak el belőle.
Ha ezt az árat így hagyják, nem túl sokat adnak el belőle.
Buba
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Ha csak 35 ezer a különbség, akkor ugyan úgy halott ügy, mint az 50 ezerrel olcsóbb Pa3-61. Ennyire hülyék lennének, kétszer elkövetnék ugyan azt a hibát?
Ha pedig a 800-ezres ár érvényesülne nálunk is, akkor már más a helyzet. Ekkor nem azt mondom, hogy nem drága, mert mind a 900, Pa3Le és Pa3Pro is túlárazottak, de viszont arányban van a 900 és a Pa3Pro- hoz képest. Hisz a kettő között van félúton mind szolgáltatásban, mind árban.
Na de várjuk meg a hivatalos magyarországi árát.
Ha pedig a 800-ezres ár érvényesülne nálunk is, akkor már más a helyzet. Ekkor nem azt mondom, hogy nem drága, mert mind a 900, Pa3Le és Pa3Pro is túlárazottak, de viszont arányban van a 900 és a Pa3Pro- hoz képest. Hisz a kettő között van félúton mind szolgáltatásban, mind árban.
Na de várjuk meg a hivatalos magyarországi árát.
Üdv.: Apelláta