Nem volt konkrétan szó most hangszer váltásról, csak fel ajánlottak egy pa600-at karcmentes garisat a T1-em ért, és el gondolkoztam rajta mert hogy 'ÚJ' hangszer csak már ott kicsuklott a dolog mikor meg tudtam hogy gagyi a billentyűje sőt nem is súllyozott nálam itt bukott a dolog, a T1- nem titok a MASTERCOMPRESSOR- miatt szól nagyott Attacky-n ha még a parametikákon nem is állítunk olyat csap hogy embertelen, nem tudom kinek milyen a cucca ki min hallgatja vissza én már vissza halgattam studio monitoron a szabadtéri felszerelésünkönk is most az új Allen&Heath Mixwizard 14:4:2-vel pedig még tisztábban szól úgy hogy nem tudom hogy ezt meddig lehet még fokozni, Korg pa1x is ugyan akkorát szól mint a T1-csak annyi hogy nincs Master Eq viszont már egy ilyen keverővel simán be lehet lőni attól viszont az érzékenysége miatt váltam meg nagyon fakezűnek éreztem magam rajta nem tudom a 64 polifónia teszi e ezt de 64-96 polifóniás yamaháknál is ugyan ezt érzem!, ugy hogy én minőségben nem fogok le adni lehet akármilyen hangszín és élődob ha én meg ütök egy hangot azt szeretném tisztán hallani, és szeretném ha nem szakadna le a billentyű lehet bennem van a hiba, de ami eddig próbáltam és nagyon bejött a minam egy Roland Va76 nagyon nagyon zsír billentése volt, viszont ott van még a Korg pa1x-nek is NAGYON NAGYON jó el találták a billentését, tyros2 nél is észre vettem 2 fajta billentyűzettel jött ki 1 olyan mint a T3-4 be van és volt egy ami 1 napig volt nálam annak szélesebb és súlyosabb volt a billentyúje ha esetleg tudja valaki meg mondani melyik verzio az azt meg köszönném! szóval kicsit el kanyarodtam de lényeg a lényeg én olyan hangszert nem fogok meg venni ami nem minőség sok mondták már nekem sok hangszerre hogy áááá ííííí úúúúú hát ettől már komolyabbat nem találsz nagyon komoly és még is nem estem hanyat it van malko az ellenkezőjét állítja úgy hogy ez elég relatív dolog, a nyilvánvaló dolgok pedig, hogy valaminek van e súllyozott billentyűje, meg hogy mit tud.
Bazsi roland e-80-at próbáltam Tyros 2 mellet de a hangvilága nem fogott meg sőt egy jól belőtt E-80-an mellet én lötttem be a barátom T2-esét és a 2 hangszer közötti megszólalás ég és a föld lett alapjában véve nem sok a külömbség de amint mondtam minden tyros lelke a MASTERCOMPRESSOR, ezt nem lehet vitatni volt nállam anno tyros2-s900 egy helyen mind2 ben elindítottuk a demot úgy hogy nem volt a mastercomp-be kapcsolva a T2 ben külömbség nem volt a 2 hangszer közt!
Anno tyros1-psr3000 közt is ugyan ez volt a jelenség, de hát nem véletlenül van benne
Lehet barátomnak lessz egy psr9000-pro-ja majd azt le tesztelem és meg írom a véleményem