Letöltöttem én is de nekem nem tölti be csak részletesen elkezdi tölteni 1 perc után abbahadja hogy thisn ot pa format vagy mi ez miért van?marton1974 írta:Ketron dobok Korg Pa szériára...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- viskib
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések II
Ricsike
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 103
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések II
A Pa3x simán megette. Igaz én szettenként, nem egyben töltöttem be, de érdemes betölteni. Vannak benne jó dolgok...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 87
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Szia Druszám!
Minden belső hangszínkészlet. Samplingeket egyenlőre nem használok.
Persze nem GM hangszínek, meg nem gyári beállítás.
A Pa3 pont a dobok terén lépet nagyot az elődjeihez képest. Főleg, ha kihasználjuk a dobszerkesztő részét az ambiance funkcióival, amire Zeneboy is szokott utalni.
Minden belső hangszínkészlet. Samplingeket egyenlőre nem használok.
Persze nem GM hangszínek, meg nem gyári beállítás.
A Pa3 pont a dobok terén lépet nagyot az elődjeihez képest. Főleg, ha kihasználjuk a dobszerkesztő részét az ambiance funkcióival, amire Zeneboy is szokott utalni.
Üdv.: Apelláta
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Nem tudom sajnos, hogy milyen részletekbe lehet belemenni a dob szerkesztésbe, mert még nem volt szerencsém a Pa 3-hoz.
Kicserélhetem egyesével a dobokat, beállíthatom külön a hangereiket, panoráma, visszhang, stb. Mi újat lehet még velük művelni?
Jó szól nagyon!
Kicserélhetem egyesével a dobokat, beállíthatom külön a hangereiket, panoráma, visszhang, stb. Mi újat lehet még velük művelni?
Jó szól nagyon!
- Apelláta
- Adminisztrátor
Re: Így szól az én hangszeremen...
Hát ezeket:
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Apelláta
- Adminisztrátor
A Pa3 előtti hangszerekkel a hangerő, effekt, EQ, szűrő beállításokat track-ekként lehetett megcsinálni. A dobnál is. Ez a Pa3-nál is így van, de plusz a dobszerkesztőn belül dobcsoportonként is lehetőség van rá. És itt hangolni, transzponálni is lehet a dobot. És ami a Pa3 egyedisége még a Pa600 és 900-hoz képest is, az az Ambiance érték állíthatósága.Adames írta:Nem tudom sajnos, hogy milyen részletekbe lehet belemenni a dob szerkesztésbe, mert még nem volt szerencsém a Pa 3-hoz.![]()
Kicserélhetem egyesével a dobokat, beállíthatom külön a hangereiket, panoráma, visszhang, stb. Mi újat lehet még velük művelni?![]()
Jó szól nagyon!
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 79
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
A pa 800-nál is meg lehet ugyanezeket csinálni, csak a Song-ba kell lépni. ( Mondjuk az EQ-ban nem vagyok biztos, de a többit azt igen )Apelláta írta:A Pa3 előtti hangszerekkel a hangerő, effekt, EQ, szűrő beállításokat track-ekként lehetett megcsinálni.
A Song-ban ezeket is mind meg lehet csinálni a pa 800-on is ( tehát akkor pa 2-őn is )Apelláta írta:És itt hangolni, transzponálni is lehet a dobot.
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Qgli..maradjunk annyiban részben lehet és hát elég macerás ehhez képest!
Hangszerenként dobon belül csak sound módban lehet pa800ban is songban csak magát a dob sáv egészére van kihatásod!
Transzponálni lehet, de akkor nézd meg event editben melyik hangot keresd ki hova... Sok esetben pl. E2 -D2-re majd transpoze... És még akkor is van, hogy belenyúlok a pa3 másik menüjében! Hangolása viszont a pa3 drum edit szerkesztőjében lehetséges ilyen szintű editálással!
Az Ambiance tartomány és Volume, pedig nem csak lábdob és pergő esetében hanem tamok, cineknél is állítható, ami olyan hangszín persze...
A másik, hogy az effektek terén mivel nem kapta meg a pa3 effekt részét így nagyon felejtős a pa900is! Azért mert 1-2 hangszínt bele raktak, meg több a DNC-s attól még nem fog sokkal jobban megszólalni!
Hangszerenként dobon belül csak sound módban lehet pa800ban is songban csak magát a dob sáv egészére van kihatásod!
Transzponálni lehet, de akkor nézd meg event editben melyik hangot keresd ki hova... Sok esetben pl. E2 -D2-re majd transpoze... És még akkor is van, hogy belenyúlok a pa3 másik menüjében! Hangolása viszont a pa3 drum edit szerkesztőjében lehetséges ilyen szintű editálással!
Az Ambiance tartomány és Volume, pedig nem csak lábdob és pergő esetében hanem tamok, cineknél is állítható, ami olyan hangszín persze...
A másik, hogy az effektek terén mivel nem kapta meg a pa3 effekt részét így nagyon felejtős a pa900is! Azért mert 1-2 hangszínt bele raktak, meg több a DNC-s attól még nem fog sokkal jobban megszólalni!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,