Ehhez én annyit szólnék hozzá hogy bubamarának abban igaza van T2 től felfelé rengeteg minden lehet kezdeni a yamahánál is nekem T1-em volt tettem is fel pár videót hogy mááár azzal is mi mindent csináltam!, T4 az egyik hangszerkereskedő ismerősömnek van és annyit fűznék hozzá hogy Vokál, Hangszinek, Memória,Mp3 tekintetében én annyi pénzért és névért elvártam volna már egy kicsit g70-vagy PA3x-es editálhatóságot hangszerenbelül pl: dobszerkóhoz ne az edit menüben kelljen lépésenként cserélgetni a cinek, pergők leütésével egy idejűleg, vagykülső progival hanem csak egy gombnyomásra vagy akár egy másik dobszettből azonnal, mellesleg meg jegyezném azt is hogy mikor volt tyros 1-em aminek a hangkarija és a dögje 100%-ban nagyobb mint bármelyik psr-vagy s- szériájé már a T1-esé is de mikor spanom lehozta a kis pa50-est ugyan azon a hangerőn meg tyros1- belőve hangszeren belül ugye pa50-ben no eq- keverőn semmit nem állítottunk MAJDNEM 2-er nagyobbat lökött ez is fura volt nekem hogy azért 1 100-assal olcsóbb hangszerben hogy lehet ilyen dög.... nagyon nehéz lenne meg mondani 2012-ben melyik hangszer szól tökéletesen, melyik tud a legtöbbet attól függetlenül hogy mit hogy állít az ember, meg szerintem nem is izlés dolga ahogy azt sokan mondják mert egy hangszernek arra kell törekednie hogy minél ÉLŐB LIVE- hangzást lehessen kihozni belőle mintha télleg ott lenne egy élő zenekar no szinti nélkül de akárhogy nézzük szerintem ebben a versenyben az AUDYA- nem kis előnnyel indulna igaz ott a sampler T4-ben meg PA3-ban de az ADUYA-ban meg ha jól meg nézzük gyárilag audió alapú nem kevés cucc, ezt most kezelhetőségen meg minden túl mondom stabilitásban meg még rolandok-at zenész körömben nem nagyon halottam be dögleni vagy le fagyni kijelző hiba vagy akármi mással mellesleg azoknak a hangszinei nekem nagyon bejönnek igazi VAS g70-e80 ami mellet még ott állnak az srx-kártyák hát abban meg a Complete Piano Collection, és a Dinamic Drums Kits eszméletenül szól mármint ahogy a roland oldalán halgattam, végszóként annyi hogy egy ÁR-mércén lehetne meg mondani hogy pl 100-200, 200-300, és igy tovább melyik az a hangszer ami azért a pénzért a legtöbbet nyújtja de szerintem a hangszerek csúcs kategóriái Tyros, PAx, s.t.b mind mind jó hangszerek csak kell hozzá értő emberHú Marci,
Ne haragudj de ez nagyon, nagyon elfogult véleménynek tűnik, tele általánosítással.
Egy dolgot felejtesz megemlíteni. A tyros ugyan úgy szerkeszthető, átírható, saját arculatra faragható. épp úgy kiemelhető a dob, megcsinálható a nóta.
üdv: V.b