|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 327
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Én nem írkálnék senkiknek levelet, hanem egyszerűen nem mennék oda többet vásárolni. Nem jó dolog összeveszni senkivel, mert nem tudjátok, hogy mikor szorultok rá éppen az adott boltra.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 327
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Így van!mentosattila írta:Az az ajándék stilus és hangszin-csomag csak szemfényvesztés vagy mese.
Senki sem hülye , hogy odaadja a jó beállításait, meg stílusait, de nekem egyébként nem is kéne senkinek SET-je.
- Zeneboy
- Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Qgli!---Qgli--- írta:Én nem irkálnék senkiknek levelet, hanem egyszerűen nem mennék oda többet vásárolni. Nem jó dolog összeveszni senkivel, mert nem tudjátok, hogy mikor szorultok rá éppen az adott boltra.
Igazad van nem jó összeveszni! Nem is ez a szándék, bár a lavinát nem mi indítottuk el... Nem adott bolttal van bajunk! Bár tény, a Dunaújvárosi kereskedő konkrétan azóta nem keresett, hogy esetleg aksi problémával kereshetem őt is, vagy a magyar gépkönyvet miért nem küldte...
Adott boltra soha nem szorulnék, esetleg a magyar alkatrész beszállításra igen! Még azt sem mondom a szervizre is!
Egyébként meg engem speciel már lehet nem fog érdekelni a korg disztribúció, ha ketronra váltok! A fő bajom, úgy is az volt, hogy nincs magyar háttér hozzá! Ez már adott, így max az árral kell megbarátkoznom!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 150
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Idézet törölve. buba
Üdv.Zeneboy.
Tényleg KETRON AUDYA-ra válltasz?
Meguntad a KORG-ot?
Üdv.Zeneboy.
Tényleg KETRON AUDYA-ra válltasz?
Meguntad a KORG-ot?
-
cralusso
- Blogbejegyzések: 1
Kollega ur !Így van!
Senki sem hülye , hogy odaadja a jó beállításait, meg stílusait, de nekem egyébként nem is kéne senkinek SET-je.
Egyszer mar volt egy kis nezet-kulonbsegunk, DE EZ A KIJELENTESED IGAZAN TETSZIK !!!!!!
Csak igy lehet segiteni a Forum elorehaladasat es persze a zenesz-kollegak fejlodeset is, ha raulunk arra, amink van es nem leszunk tan HULYEK azt massal, esetleg masokkal megoszteni..........
CSAK IGY TOVABB TANAR UR !
Tisztelettel
Vas Laci Zentarol
-
sipospeti
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Korg pa4
- Adott köszönetek: : 93 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 42 alkalommal
- Kapcsolat:
Emberek!!!
Ez nem semmi!
Nem hazudtolja meg magát a korg!
Pa3X Update Delayed to September
http://www.korgpa.com/
Ez nem semmi!
Nem hazudtolja meg magát a korg!
http://www.korgpa.com/
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Dear Korg Pa3X Customers,
We are sorry to announce a further delay in the release of the new operating system, due to ongoing testing to ensure the best quality of our software. During the development of the new system we had the opportunity to do some minor improvements, and to add some new features that we think will improve the general experience of playing with Pa3X even more!
This means a longer development time, resulting in an additional delay before release. The system is currently in its beta version, and is undergoing extensive testing from our beta-testers. The new operating system is expected to be released in early September 2012.
We apologize for any inconvenience this further delay might cause to you.
Best regards,
Korg Italy Team
Na ez már igen. Ezt nevezem igyekezetnek.
A hívatalos oldalról van !
Peti, hogy mi milyen egyszerre dolgozunk.
Dear Korg Pa3X Customers,
We are sorry to announce a further delay in the release of the new operating system, due to ongoing testing to ensure the best quality of our software. During the development of the new system we had the opportunity to do some minor improvements, and to add some new features that we think will improve the general experience of playing with Pa3X even more!
This means a longer development time, resulting in an additional delay before release. The system is currently in its beta version, and is undergoing extensive testing from our beta-testers. The new operating system is expected to be released in early September 2012.
We apologize for any inconvenience this further delay might cause to you.
Best regards,
Korg Italy Team
Na ez már igen. Ezt nevezem igyekezetnek.
A hívatalos oldalról van !
Peti, hogy mi milyen egyszerre dolgozunk.
Atti
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 150
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Idézet törölve. buba
NA MIT MONDTAM!!!
De arra se vegyetek mérget,hogy szeptemberben megjelenik!!!
Ez van.
SZERINTEM A MIKULÁS BÁCSI FOGJA MAJD HOZZNI A PUTTONYÁBAN!
DE LEHET,HOGY CSAK MAJD A JÉZUSKA!
NA MIT MONDTAM!!!
De arra se vegyetek mérget,hogy szeptemberben megjelenik!!!
Ez van.
SZERINTEM A MIKULÁS BÁCSI FOGJA MAJD HOZZNI A PUTTONYÁBAN!
DE LEHET,HOGY CSAK MAJD A JÉZUSKA!
- Korgman
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: Korg PA 50 SD
- Adott köszönetek: : 19 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 65 alkalommal
- Kapcsolat:
Valaki tudna segÍteni egy hete vettem egy Korg PA 50 SD szintit,de nem kaptam vele magyar használati utasítást ezért valaki elmagyarázza hogyha átszerkesztek egy stílust,akkor azt hogy tudom elmenteni,mert ha kilépek a szerkesztés eltűnik.
Korgman:D
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4584 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Idézet törölve. buba
Szia Korgember
!
Ha teljesíted a fórumszabályzatban írtakat akár le is tudod a magyar használatit tölteni innen a fórumról is.
De, hogy a kérdésedre is válaszolni lehessen, először tisztázni kéne, hogy:
Egy egyszerű áthangszerelést, átparaméterezést szeretnél elmenteni, vagy a styl record-on belüli összetettebb szerkesztést?
A megváltoztatott stílust újként, vagy a meglévő felülírásával szeretnéd elmenteni, esetleg gyári stílust szeretnél felülírni?
Légy szíves ezeket megválaszolni, mert akkor konkrétabban tudok/tudunk válaszolni.
Mert tudjuk mindegyikre a megoldást.

Szia Korgember
Ha teljesíted a fórumszabályzatban írtakat akár le is tudod a magyar használatit tölteni innen a fórumról is.
De, hogy a kérdésedre is válaszolni lehessen, először tisztázni kéne, hogy:
Egy egyszerű áthangszerelést, átparaméterezést szeretnél elmenteni, vagy a styl record-on belüli összetettebb szerkesztést?
A megváltoztatott stílust újként, vagy a meglévő felülírásával szeretnéd elmenteni, esetleg gyári stílust szeretnél felülírni?
Légy szíves ezeket megválaszolni, mert akkor konkrétabban tudok/tudunk válaszolni.
Mert tudjuk mindegyikre a megoldást.
Üdv.: Apelláta