|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- vigo01
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 31
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Gumiharang és mikrokapcsoló cserét vállal vki?
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 261
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
- Kapcsolat:
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 327
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2459 alkalommal
Józsi!
Szólt a pa4-ből egy szép hosszú lecsengésű beütőcin, meg ugyanabban a stílusban egy zárt lábcin. Ha jól emlékszem az mondtad, hogy a LOGIC-ból samplerezted. Elküldöd nekem ezeket a Wav-okat.
csuhaigaborkukacfrímélponthu
Szólt a pa4-ből egy szép hosszú lecsengésű beütőcin, meg ugyanabban a stílusban egy zárt lábcin. Ha jól emlékszem az mondtad, hogy a LOGIC-ból samplerezted. Elküldöd nekem ezeket a Wav-okat.
csuhaigaborkukacfrímélponthu
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Sziasztok!
Abban segítsen már valaki, hogy a Pa2x-en hogy lehet azt megoldani, hogy bekapcsolás után ne legyen single touch bekapcsolva, viszont a Display Hold igen, és a lyrics kisebb betűre legyen állítva!
Elolvastam a használatit, elmentettem ezzel a beállítással a legelső performance-t, mentettem a Current style perf., és a Global-Style menüpontoknál, de akárhányszor kapcsolom be, mindig visszaáll!
Köszönöm!
Abban segítsen már valaki, hogy a Pa2x-en hogy lehet azt megoldani, hogy bekapcsolás után ne legyen single touch bekapcsolva, viszont a Display Hold igen, és a lyrics kisebb betűre legyen állítva!
Elolvastam a használatit, elmentettem ezzel a beállítással a legelső performance-t, mentettem a Current style perf., és a Global-Style menüpontoknál, de akárhányszor kapcsolom be, mindig visszaáll!
Köszönöm!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1914 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2916 alkalommal
Ezeket a Global menüben kell beállítani mindet. Amikor a GLOBAL menüben megtörtént a beállítás és mindig a GLOBALt elmentem, mielőtt kilépek belőle. (Legalábbis a 3x-nél még így volt. Most 4x van, de ez automatikusan csinálja a mentéseket ahogy észre vettem.) Tehát még a GLOBAL beállítások menüben képernyő jobb felső sarka és ott a megfelelő legördülő menüben elmenteni. Majd kilépni és az 1-es performance 1-es helyére menteni. Így működnie kell. Az STS nálam be volt kapcsolva és a betűméret is nagy volt, de a Display Hold funkció az így működött...
-
vili2105
- VIP
Köszönöm a segítséget!
Átnéztem a global menüt, a style üzemmódban a preferences menüt, mentettem sts1-nek, 1. performance-nak, style globalnak, mindennek.
Az istenért nem marad meg!
Hát akkor legyen így!
Majd minden bekapcsolásnál úgy kezdem, hogy átállítom magam!
A Pa600-on volt a my setting gomb, azzal lementettem a beállításokat, és úgy maradt.
Ebbe beletört a bicskám!
Átnéztem a global menüt, a style üzemmódban a preferences menüt, mentettem sts1-nek, 1. performance-nak, style globalnak, mindennek.
Az istenért nem marad meg!
Hát akkor legyen így!
Majd minden bekapcsolásnál úgy kezdem, hogy átállítom magam!
A Pa600-on volt a my setting gomb, azzal lementettem a beállításokat, és úgy maradt.
Ebbe beletört a bicskám!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- Asterix
- Globális Moderátor
Valami gond a hangszereddel van. 3x-ig bezárólag nem My Setting gomb volt, hanem a performance 1/1-es memória. Tök ugyanaz. Amilyen hangszerbeállítást oda lementesz, a hangszered bekapcsoláskor azzal fog indulni. Ha nálad nem így van, akkor ott valami gond van. Lehet, hogy teljes reset után az op rendszert újra kellene tenni, majd úgy beállítani amit szeretnél és ahhoz hozzátölteni a többi cuccodat...
-
vili2105
- VIP
Igen, már én is gondoltam rá!
Bár úgy kezdtem a cuccaimat felpakolni, hogy full gyári resetet csináltam.
Az istenért nem akarja!
Még ma próbálkozom vele este, aztán feladom!
Inkább minden bekapcsolás után átkapcsolgatom!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Bár úgy kezdtem a cuccaimat felpakolni, hogy full gyári resetet csináltam.
Az istenért nem akarja!
Még ma próbálkozom vele este, aztán feladom!
Inkább minden bekapcsolás után átkapcsolgatom!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 261
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia.
Kezdő style, és hangszív, valamint VPPreset, SPLIT Point, Transpose, a legelső PERFORMANCE beállításban tárold! (LOCK részben azért érdemes a lakatokat megvizsgálni, mi az ami zárt és mi az ami nyitott!)
PIANO gomb P1 oldal bal felső (táhát legelső PERF) Bekapcsolásnál mindig ezzel indul a hangszer!
A többi opciót a GLOBAL-ba mentsd (WRITE GLOBAL - GLOBAL SETUP) valamint (WRITE GLOBAL - STYLE PLAY SETUP TO MEMORY)
Kezdő style, és hangszív, valamint VPPreset, SPLIT Point, Transpose, a legelső PERFORMANCE beállításban tárold! (LOCK részben azért érdemes a lakatokat megvizsgálni, mi az ami zárt és mi az ami nyitott!)
PIANO gomb P1 oldal bal felső (táhát legelső PERF) Bekapcsolásnál mindig ezzel indul a hangszer!
A többi opciót a GLOBAL-ba mentsd (WRITE GLOBAL - GLOBAL SETUP) valamint (WRITE GLOBAL - STYLE PLAY SETUP TO MEMORY)
- Asterix
- Globális Moderátor
Ezt akartam kihozni abból, hogy a Globalban mindig mentettem a beállításokat a jobb felső legördülő menüben. De már nem emlékeztem, hogy miként hozza a 2x...galambjozsef írta: ↑2019.07.09. 08:57A többi opciót a GLOBAL-ba mentsd (WRITE GLOBAL - GLOBAL SETUP) valamint (WRITE GLOBAL - STYLE PLAY SETUP TO MEMORY)