Jónak igérkezik!
A felület szokás kérdése, de sötétben nem szembántó, az biztos

6 User sound bank - 6x128 hangszin
3 User drumkit bank - 3x128 dobkit
1,5GB samler (kompresszálva 3GB
A sampler fájlok egy belfő meghajtóra kerülnek, ami egy 3.4GB méretű meghajtó a rendszeren belül, szóval nem HDD, nem SD, nem USB
Valószínűleg a sampler fáljok száma korlátlan, nem írnak róla mogy mennyi a limit, valamint az állapotjelzőben sincs feltüntetve (korábbi képeknél 17028-at írt max)
300MB preload buffer (komp. 600MB) Ehhez azt tudom hozzátenni, jelenleg 136MB tömörített cucc van most nekem benne, ebből 16MB a preload buffer használat
Vééégre a nagyobb mintákat is lehet tömöríteni, eddig azt irta, túl nagy!
kemény 7 újabb hangszin, az epianók elég jók, a többi nem az én világom, keleti zenére való

ha jól számolom 28 új style, ízlések és pofonok, nem túlzottan az én világom,( bár elég jópofák) de aki rengeteg külföldi slágert játszik, azok számára előnyös lehet!
A DWB organ tetszik, über királynak vélem, biztos van ettől profibb is, de ez nekem tetszik mostmár így is!
Bővíthetőség késöbbi softokkal jónak igérkezik!
nagyrészben már kész a musikant up-om, amit tud ilyen téren a v3-assal
4 főmappa a style-knél (factory, user, direct és musikant)
ugyanigy a keyboard set-eknél, vokál preseteknél is
multi padoknál 5 főmappa (hit, sequence, user, direct, musikant)
ami külön tetszik, hogy az üres mappák halványabban iródnak.
Samplernél van grafikonos állapotjelző
song play-eknél van folyamatjelző, hol jár a jelátszás, milyen hosszú egy alap (time és measures)
a start elég gyorsnak tűnik.
amit még mindig hiányolok, songbookban a SELECT gomb!!!
HIBAként egy dolgot találtam egyenlőre: nyaral a 48V fantomtáp, csak dinamikus mikrofon működik, a kondis nem, gondolom javítani fogják!
Ez engem elég nagyrészt érint, mivel használom a TC Helikon effektjeit, és Rode S1 mikrofont használok elsősorban. (Addig marad az Audio-Technika 610a, átmenetileg, na persze azt is szeretem

)
Képek itt: Minőségért bocsi, telóval készültek!