|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Én nem olyan fóliát kértem, amit az üvegre szoktak rátenni - ami valóban sötétítő -, hanem olyat, amit a kasznira kavicsfelverődés, ajtórányitás, ágak gallyak karcolása stb ellen, az pedig sima átlátszó fólia, nem sötétít. 
-
bendusfa
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Roland GW-8
- Kapott köszönetek: : 3 alkalommal
Tisztelt Fórum !
Jelenleg Korg Pa700 -as gépem van, elégedett vagyok vele, azonban nem sikerül midiből stilust szerkeszteni. A midi szekvenszerből kimentem a kijelölt részt , majd a style recordnál választom a new style record -ot, ezt követően a fő stilusrecord oldalnál kijelölöm az intro részt majd megyek a Style record/ Main oldakra, itt kiválasztom a style record main/ import standard midi file , itt kikeresem az elmentett midi -t az introhoz és initialize kipipálva majd execute klikkelve.
Aztán visszamegyek a main style record lapra és szeretném lejátszani az introt, de nincs semmi. Mit baltáztam el ? Más stilusból, pad-ból át tudok másolni , de a midiből nem megy, sem a stilus sem a pad .
Előre is köszönöm megértéseteket és segítségeteket.
Jelenleg Korg Pa700 -as gépem van, elégedett vagyok vele, azonban nem sikerül midiből stilust szerkeszteni. A midi szekvenszerből kimentem a kijelölt részt , majd a style recordnál választom a new style record -ot, ezt követően a fő stilusrecord oldalnál kijelölöm az intro részt majd megyek a Style record/ Main oldakra, itt kiválasztom a style record main/ import standard midi file , itt kikeresem az elmentett midi -t az introhoz és initialize kipipálva majd execute klikkelve.
Aztán visszamegyek a main style record lapra és szeretném lejátszani az introt, de nincs semmi. Mit baltáztam el ? Más stilusból, pad-ból át tudok másolni , de a midiből nem megy, sem a stilus sem a pad .
Előre is köszönöm megértéseteket és segítségeteket.
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 261
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1113 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia, én a Tesco-ban találtam erre megoldást, OXO néven futó tablet fólia, A4-es méretben árulják, 990Ft volt, pár hónapja vettem ilyet utoljára. 2 kijelzőre elegendő, ha épp van másik hangszered is, vagy épp másnak is kell, esetleg bármi másrabartagyuri írta:Tisztelt fórumtársak.
Kijelző védő üvegfóliával kapcsolatban kérdeznélek benneteket.
Használ e valaki?
Mik a tapasztalatok, tapadás, érintésérzékenység, külcsín.
Ha igen Milyet, Tablet, vagy méretre szabható változat, vagy csak speciális?
Szeretném óvni a PA 1000 kijelzőét, ha van rá mód, hátha szebbnek látom.
Köszönöm válaszotok.![]()
Üdv: Gyuri
Üveg fóliát nem próbáltam, ekkora méretben elég húzós ára lehet, de valószínűleg ugyanolyan tökéletes lehet, mint bármely okostelefon vagy tablet esetében, mivel a kijelző touch része szinte ugyanaz
- claasy
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: YAMAHA PSR S670
- Adott köszönetek: : 427 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 197 alkalommal
Sziasztok, szép napot mindenkinek
Mi a véleményetek a következőről? Korg Pa300-ra utólag feltett 2.0-ás szoftver van. (1 hetes a hangszer és a boltban tették rá ezt a szoftvert) Mivel tud többet ezzel a szoftverrel a szinti mint a gyárival? Megvásárolnám de vissza tart ez szoftver téma.(gyakorlatilag jó áron tudnám megvenni) Garanciáját nem veszti el ez miatt? Segítségetek előre is köszönöm!
Mi a véleményetek a következőről? Korg Pa300-ra utólag feltett 2.0-ás szoftver van. (1 hetes a hangszer és a boltban tették rá ezt a szoftvert) Mivel tud többet ezzel a szoftverrel a szinti mint a gyárival? Megvásárolnám de vissza tart ez szoftver téma.(gyakorlatilag jó áron tudnám megvenni) Garanciáját nem veszti el ez miatt? Segítségetek előre is köszönöm!
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
A szoftvert mindenki magának teszi rá. Ahogy új frissítés megjelenik. Bármelyik szoftverről vissza tudsz állni korábbi szoftverre. Természetesen a garanciára nincs hatással.
- claasy
- Kiemelt tag
Köszönöm! A 2.0-ással menyivel tud többet a Pa300?Asterix írta:A szoftvert mindenki magának teszi rá. Ahogy új frissítés megjelenik. Bármelyik szoftverről vissza tudsz állni korábbi szoftverre. Természetesen a garanciára nincs hatással.
- claasy
- Kiemelt tag
- galambjozsef
- VIP
- Kapcsolat:
Szia. Miért ne lehetne kimenteni? Pa4 esetében Global > Mode preferences > Media > factory protect pipa kivesz, és utána set-ként ki lehet menteni az egész stílus készletet (vele együtt a gyári pad, keyboard set, vokal preset, stb...)
- galambjozsef
- VIP
- Kapcsolat:
-
slager
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: billentyű
- Adott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 12 alkalommal
sziasztok!
van egy yamaha hangszín amit szeretnék használni korg pa600 hangszeremen. ez a hangszín yamahában 60'sCleanGuitar néven fut. bármilyen megoldás érdekel. hogyan tudnám ezt megszerezni és korg hangszínné konvertálni? van valakinek hasonló korg hangszíne? köszönöm előre is a válaszokat!
van egy yamaha hangszín amit szeretnék használni korg pa600 hangszeremen. ez a hangszín yamahában 60'sCleanGuitar néven fut. bármilyen megoldás érdekel. hogyan tudnám ezt megszerezni és korg hangszínné konvertálni? van valakinek hasonló korg hangszíne? köszönöm előre is a válaszokat!