Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék. Ezt a műveletet Pa3xLe hangszernél is meglehet csinálni?
megnyitod Style Edit-be (Record mód, Current Style) utána MENU, utána Export, SHIFT lenyomva tartod, és Execute a kijelzőn, majd elmented MID fájlként!

Ha megmókoltad, utána ugyanugy mint kimentés, csak itt Import mellett nyomod a SHIFT + Execute-t

majd a végén elmented a sytle-t.
Így tudsz vele babrálni Cakewalk, és hasonló PC-s programokkal. Bár így jóval macerásabb, mintha magán a hangszeren szerkesztenéd.
... így konvertálgattuk át akkoriban a pa3x style-ket a korábbi PA szériákra
Én Cubase-ben szeretnék kicsit átszerkesztgetni 1-2 gyári stílust. Vagy van a hangszernek stilus szerkesztő része is? Addig még nem jutottam el, Illetve van számítógépre mentett próba stílus (.STY kiterjesztés), ha simán átírom midire akkor a cubase olvassa? És ha mid.-ről vissza írom sty-re a kiterjesztést, akkor simán behúzza a hangszer, vagy a hangszer szerkesztőjében kell vissza alakítani stílussá?
illetve még lenne olyan kérdésem, hogy a hangszerben megoldható-e mint a yamahában, hogy különböző stílus variációkra A,B,C,D különböző hangerő értékeket állítunk be 8 sávra és ha igen akkor hogyan? Illetve van-e olyanra lehetőség ugyan csak mint a yamahában, hogy esetlegesena hangszerben lévő stílusszerkesztőn belül eggyes stílus sávrészket kicseréljek egy másik stílusban található sávra. Pl D variációban a basszus sávot kicserélni egy másik stílus A variációjában található bassus részre és ezeket a kicserélt részeket variációként külön hangerőzni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Első benyomás a hangszerről:
Röviden: nagyon tetszik. Ha sikerül mindent megcsinálni rajta, amit elgondoltam, akkor lehet örökre száműzöm a yamahát. Azért az S770 se rosz, de műanyaghangúnak tűnik a korghoz képest. Az is igaz, hogy hangrendszeren még nem hasonlítottam össze őket csak fülesben.