|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg stílusok, hangszínek - Kérések
Moderátor: Moderátorok
-
xxxlacika
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Korg Pa50
- Adott köszönetek: : 3 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 63 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések II
Sziasztok! Szeretném ha segítenétek. Nem sokára megyek első bulimba, kicsit izgatott vagyok, mert nem állt össze a fejemben a dolog. Nem tudna valaki egy ütős műsort, vagy Songbookot átküldeni? Tudom, hogy nagy kérés, meg olyan véleményen vaytok biztos, hogy dehogy, csináld meg magadnak, de én mégis szeretném...köszönöm
-
xxxlacika
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Korg Pa50
- Adott köszönetek: : 3 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 63 alkalommal
Sziasztok!
Remélem tustok segíteni. A PA50-esemre kellene jó dobszett, mert vannak amik nem valami jók. Remélem valaki tud, jó bulizós szettet küldeni. És a másik. Ugy vannak különböző szettek (power, std, brush....stb). de ha jól gondolom, ezek mind ugyanolyan lábdob és pergő meg többi van felütve, csak máshogy szólnak, azért, mert megeffektelik őket. És utána elnevezik őket. Ugyanazt az infót kapják, (ugyanaz a láb, a cin, a pergő...) csak máshogy szól, mert valamivel megeffektelik...(na most 2x írtam le, de hátha megértettétek) szóval az....tudja-e valaki, hogy ezeket milyen programmal lehet szerkesztgetni. köszi Laci
Remélem tustok segíteni. A PA50-esemre kellene jó dobszett, mert vannak amik nem valami jók. Remélem valaki tud, jó bulizós szettet küldeni. És a másik. Ugy vannak különböző szettek (power, std, brush....stb). de ha jól gondolom, ezek mind ugyanolyan lábdob és pergő meg többi van felütve, csak máshogy szólnak, azért, mert megeffektelik őket. És utána elnevezik őket. Ugyanazt az infót kapják, (ugyanaz a láb, a cin, a pergő...) csak máshogy szól, mert valamivel megeffektelik...(na most 2x írtam le, de hátha megértettétek) szóval az....tudja-e valaki, hogy ezeket milyen programmal lehet szerkesztgetni. köszi Laci
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
http://www.goear.com/listen/ad8ed27/meg ... notar-mary
lyen v ilyesmi styl-t keresnék, előre is köszönöm.
lyen v ilyesmi styl-t keresnék, előre is köszönöm.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Szerintem mindenki értette.xxxlacika írta:Sziasztok!
Hiába tennék fel PA50 mentést mert nem tudod letölteni. PA600 -ast meg nem viszi a géped.
A hangszerkesztés kint nagyon macerás, és babra munka, bár ez inkább a legjobb megoldás hangzás terén.
A hangszereden is tudsz szerkeszteni, készíteni, nehéz megoldható.
Rengeteg oldal van ahonnét lehet leszedni dobhangokat, vagy más hangszereket. Csupán ki kell Googlizni a megfelelőt.
Minden jót. Tudom nem segítettem sokat, de próbáltam hidd el.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg stílusok, hangszínek - Kérések
boryszka írta:Sziasztok!
Lenne valakinek filmzenékhez stílusai PA50/60/500-hoz? A gladiátor, titanic és egyéb filmek lírai zenekölteményt szeretném hangszeremen megszólaltatni. De ehhez kellene egy ütős stílus!
1000 thx!
Üdv: B
Korábban már tettem fel PA50 hez mentést és szettet is... Nézegess vissza hátha megleled. Nem akarom többször feltenni, mert sok lesz.
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Üdv! Pár éve ugye kijött a Korgnak egy 'karácsonyi pack'. Nem tudjátok, azóta tettek közzé valami hasonlót? Mert én nem találok, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs.
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
A magyar "képviseletnek" ez volt, ha jól tudom az utolsó próbálkozása!
KORG PA
Itt vannak a Korg által delegált próbálkozások!
KORG PA
Itt vannak a Korg által delegált próbálkozások!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- wildbear
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Korg Pa 600, Tyros 4
- Adott köszönetek: : 358 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 216 alkalommal
Kedves Fórumtársaim!
A Persuaders (Minden lében két kanál c. filmsorozat) stílust keresem, de minden más filmzene kíséretnek örülnék. Ha valakinek vannak ilyenek, kérem szerezzen egy jó napot nekem.
Nagy szükségem lenne a Wave Xtractor, és/vagy a Korg Pa Manager szoftverekhez a fájlok böngészéséhez.
Köszönettel:
A Persuaders (Minden lében két kanál c. filmsorozat) stílust keresem, de minden más filmzene kíséretnek örülnék. Ha valakinek vannak ilyenek, kérem szerezzen egy jó napot nekem.
Nagy szükségem lenne a Wave Xtractor, és/vagy a Korg Pa Manager szoftverekhez a fájlok böngészéséhez.
Köszönettel:
Üdvözlettel: wildbear
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 31
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Teljes verziót nem találni szabadon, de megéri megvenni, mert nem drága és nagyon ügyes, hasznos program. Ha gyakran használod, nagyon megéri. Akár a WaveXtractor, akár a Pa Manager.
Atti
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Üdv, érdeklődnék, van valakinek hasonló stílusa, ami 3.15-től hallható? Amolyan funky-charleston keverék.