|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- edmund
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 835 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 206 alkalommal
Re: Pa 600
Na azok meg voltak kavarva, hűjítve rendesen. Én ilyet nem vállalnék be, túl sok a hibalehetőség. Minek?
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Pontosan. A Korábbi verzióban meg, PA2 szól a midi, PA50 megy a style - Meg még a két roland .. A Gaia úgy beállítva hogy a PA50 Upper1 vezérli a telljes gépet, mintha a Gaia előtt állna az ember, és hogy még fényesebb legyen, még néha a JP8000 -est is meg kellett piszkálni. És erre mind volt 2 kéz, plussz egy bóhóc, aki simogatta a PA2 amíg azon szólt a MIDI. És betette a következő zenét ha itt volt az ideje. És ő volt a góré.---Qgli--- írta:A pa2 játszotta midifile-t, a 600-on meg ment hozzá a stílus?
Tehát egyszerre szólt a pa2 midifile-ja és a pa600 stílusa?
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Az volt a kérés, hogy rakjam össze úgy, hogy ha megy a MIDI egyik gépen, akkor a többi tudja a tempóját követni. Csak így lehetett megoldani. Össze raktam neki amit kért és ahogyan kérte. Lényegében aztán jó is volt. Csak nem volt mindegy hogy mit miután kapcsol be az ember. Ha jó volt a sorrend, akkor stabilan ment egész éjjel.edmund írta:Na azok meg voltak kavarva, hűjítve rendesen. Én ilyet nem vállalnék be, túl sok a hibalehetőség. Minek?
-
sanya801
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: korg pa 600
- Adott köszönetek: : 24 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 77 alkalommal
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Én úgy tudom hogy arabik skála stílusoknál van lényege. Nagyjából annyi, hogy eltolja a hangokat egy előre megadott mértékben. Minden hangot külön külön lehet beállítani egy oktávon belül.
A PA600 ban ez belső menüben érhető el, míg a PA600 QT esetében ki van vezetve, így bármikor módosítható az egész akció. KB negyed hangot léptet a Q.T. a kijelölt hangokon lejátszás közben.
Persze csak ha jól értelmeztem a leírást.
A PA600 ban ez belső menüben érhető el, míg a PA600 QT esetében ki van vezetve, így bármikor módosítható az egész akció. KB negyed hangot léptet a Q.T. a kijelölt hangokon lejátszás közben.
Persze csak ha jól értelmeztem a leírást.
-
sanya801
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: korg pa 600
- Adott köszönetek: : 24 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 77 alkalommal
Akkor nagyjából,úgy semmi értelme nincs.Azt meg tudod nekem mondani,hogy a pa 600,tényleg el tudja némítani az mp3-nál az énekhangot?(mert szerintem azt csak a jóval komolyabb gépek tudják csak,nem?)
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Ez a funkció használhatatlan és értelmetlen gyerekjáték.Használhatatlan, mert az ének egy részének az eltávolításával, a zenét is tönkreteszi, értelmetlen, mert egy hangszernek nem erről kell szólnia. Teljesen mindegy, hogy melyik hangszerről beszélünk. Nem is értem, hogy mit keres egy hangszerben. Egy vicc. Legutóbb egy Audya-ban próbáltam ki, kíváncsiságból, mert a ketron topicban belinkeltek egy videót róla. Inkább nem részletezem, hogy mi a véleményem.
Buba
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Ez valóban szégyen minden gyártóra nézve. 2014-et írunk. A leggagyibb pc-k is 4-8 GB RAM-mal kerülnek piacra 100 200e Ft-ért. A hangkártyájuk lassan jobban szól egy középkategóriás hangszertől. Ezzel szemben a hangszergyártók, nem 8GB részletgazdag 8 rétegű hangmintákból álló készlettel adják ki a hangszereiket, hanem a 10 évvel ezelőtti technikai színvonalon álló kapacitásnak megfelelő készlettel, közé csempészve néhány jobb hangot, hogy meg is vegyék. Valamint a hardver elemeket lezüllesztik a búcsús 2 pálcás céllövöldei színvonalra ráadásul beleraknak ilyen idiótaságokat, mint az ének némítása egy zenében. Ha hangokat akarsz magadnak, vegyél 80e Ft-ért bele 512 MB flash-t és töltsd fel magadnak. inkább tisztességes hangokat, normális, grafikus kezelhető szikit, ha már ott az RGB kimenet, és sávonkénti 6-8 kapcsolható effektet dugnának a dobozba hogy a megírt dalba a gitár, gitár, az orgona.orgona lehessen. sajnos csak a parasztvakítás megy és a sznobizmus megtámogatása.
Buba
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
A Pa3-nál egyszer kipróbáltam ezen funkciót én is, mert gyárilag a 3. assignable kapcsoló erre volt állítva, de gyorsan más, ennél hasznosabb funkciót tettem rá. A különböző mp3 alapoknál nagyon változó eredményeket kaptam, valamelyiknél egész elfogadhatót, gondolom a felvétel eq és panorámázottságának függvényében. Egyébként a Pa3-nál ha az emlékeim nem csalnak, három féle eltávolítási algoritmus közül lehet választani.
Üdv.: Apelláta