Asterix írta:De a Korgosok is adtak ki magyar stílusokat valamikor. De én úgy emlékszem, hogy az még a Pa1x korszakában volt. Max a Pa2x, de inkább az 1x...
Utána nézek... Akkor PA1 vagy 2 Pill.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Asterix írta:De a Korgosok is adtak ki magyar stílusokat valamikor. De én úgy emlékszem, hogy az még a Pa1x korszakában volt. Max a Pa2x, de inkább az 1x...
sanya801 írta:Hello,nem tudjátok,hogy az igaz-e,hogy a korg adott ki egy magyar stílus csomagot,valami ,,ajándék a fa alá "néven?(És hogy milyen stílusokat tartalmaz)
Isti68 írta:sanya801 írta:Hello,nem tudjátok,hogy az igaz-e,hogy a korg adott ki egy magyar stílus csomagot,valami ,,ajándék a fa alá "néven?(És hogy milyen stílusokat tartalmaz)
Szia Sanya!
Szerintem ezt keresed.
Én úgy tudom,hogy a korg .hu oldalon volt letölthető.
Írj privátba egy címet és elküldöm.
Üdv: István