Csaba
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
szcsabi
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg pa 900 Korg Krome 61 Roland fp4 Yamaha clp 13
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 32 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Szia Atti! Sajnos én még újonc vagyok ezèrt nem tudnám letölteni a Triton bankjaid de idővel biztos engedni fogja a fórum. Köszönöm a segitdéged.
A konvertálás az Awave stúdióval simán megy csak beolvasás nem működik legalább is komplett hangszin amin egyből játszani lehet az nem lesz belőle. Így kell ennek működnie?
Szerintem valamit nem jól csinálok a load-nál.
Csaba
Csaba
- gedolacika
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg pa 500
Valaki le tudná irni hogy a korg pa500-asrol hogy lehet átmenteni stilust a performancebol a kártyára ugy hogy az átmentődött stilus ne bankba legyen mert azt nem tudom átkonvertálni pa50-esre.
Előre is köszi szépen
Előre is köszi szépen
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Amiről korábban szót ejtettünk Zeneboy társammal: az Ambient dobok! Nekem baromira tetszenek!
Rövid szösszenet egy stílusból! https://www.dropbox.com/s/538irfk9pkmjn43/BigBand.mp3
Almatom mellé kell álljak 100%-osan,srácok, zeneszerkesztést és felvételt kizárólag apple platformon szabad végezni.
Ez a felvétel iPad3-mal készült,butítva mp3-ra!
Üdv! Ata
Rövid szösszenet egy stílusból! https://www.dropbox.com/s/538irfk9pkmjn43/BigBand.mp3
Almatom mellé kell álljak 100%-osan,srácok, zeneszerkesztést és felvételt kizárólag apple platformon szabad végezni.
Ez a felvétel iPad3-mal készült,butítva mp3-ra!
Üdv! Ata
-
Tomizene
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg PA 4x
- Adott köszönetek: : 103 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Sziasztok, szeretnék érdeklődni hogy a Korg Pa 3x musikantből a Pad-et át lehet e rakni vagy meg lehet e venni a ima Pa3x-be.
Régeben hallgattam egy videót és abban voltak olyan padek mint például cigány kontra stb szerintetek?
Régeben hallgattam egy videót és abban voltak olyan padek mint például cigány kontra stb szerintetek?
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
kissata írta:A GLOBAL SETUP mentésednél nálam mind a három assign kapcsoló off állású,valamint a song 4-es sáv némítva van,akármilyen songot hívunk be.Kapcsolgatni nem lehet ki/be a némítást továbbra sem a dallamsávon.
Hát ez van!![]()
Kösz a segítőszándékot Asterix!
Mielőtt betöltöttem volna Asterix Global fájlját, tettem egy utolsó kísérletet, és működik!
Hogy, hogyan
Mentségemre legyen, hogy érthetetlen módon, a Song-Drum&Bass Mode opció - vagyis mikor egy gombnyomásra lenémít minden sávot a 10-es dob, és a 2-es bassz sávon kívül - működik az X-fader poti elhúzása nélkül is. Na ebben keressen valaki logikát! És én ebből indultam ki, ez vezetett meg, ezért nem is gondoltam rá.
Kissata, most már nyugodtan alszunk.
Üdv.: Apelláta
- Apelláta
- Adminisztrátor
Szia!gedolacika írta:Valaki le tudná irni hogy a korg pa500-asrol hogy lehet átmenteni stilust a performancebol a kártyára ugy hogy az átmentődött stilus ne bankba legyen mert azt nem tudom átkonvertálni pa50-esre.
Előre is köszi szépen
Bocsi, hogy nem válaszoltam a PÜ-dre, de kiment a fejemből, meg én sem tudom a megoldást. Viszont annyit igen, hogy:
Performance-ből stílust nem tudsz kimenteni, mert a performance nem tartalmaz stílust, azok csak egy hivatkozásokat tartalmazó programhelyek, úgynevezett regisztrációs memóriahelyek. Tehát meg kell nézned, hogy a performance-ed melyik stílusra hivatkozik, és azt tudod a stílusbankokból kimenteni a Media (gomb) módon belül. Ha gyári helyen lévő stílust akarsz kimenteni, akkor előtte vedd ki a Preferences fülön belül a Factory védelmet. Aztán a Save fülön belül tudod a fájlrendszerből kikeresni az adott stílust, amit ki szeretnél menteni. Viszont itt jön a bibi, hogy csak SET könyvtárba engedi a kimentést. Maga a Sty fájlt nem engedi. Lehet, hogy csak én nem tudom, de a Pa3-nál nem jöttem rá, hogy lehet. A Pa80-al úgy emlékszem, hogy meg tudtam oldani a Sty fájl mentést is.
Engem is érdekelne a megoldás, ha van és valaki leírná.
- Apelláta
- Adminisztrátor
Mentős Atti!
Kérdezted a chat falon, hogy az azonos, mindkét hangszerben benne lévő stílusok a fekete és a Musikant Pa3-ban egyformán szólnak e.
Hát nem. Mások a hangerő, effekt és STS beállítások. Összességében a Musikantnál erősebbek a basszusok, és általában jobbak a stílus sávok beállításai. Viszont az STS-es közül jó pár túl effektezett. De ezek mind orvosolhatóak. Csak sok PAD ne hiányozna.
Kérdezted a chat falon, hogy az azonos, mindkét hangszerben benne lévő stílusok a fekete és a Musikant Pa3-ban egyformán szólnak e.
Hát nem. Mások a hangerő, effekt és STS beállítások. Összességében a Musikantnál erősebbek a basszusok, és általában jobbak a stílus sávok beállításai. Viszont az STS-es közül jó pár túl effektezett. De ezek mind orvosolhatóak. Csak sok PAD ne hiányozna.
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Gedolacika, ha StWork-al dolgozol, nem gond a formatum, mert ott a programban ki tudod valasztani, hogy egy User-t vagy eppen egy egesz Set-et szeretnel-e konvertalni. Mindig rakerdez.
Tomizene, barmilyen Pad-ot lehet kesziteni a Kogra, amilyent csak akarsz, az ajtonyitastol a baranybogesig mindent. Ezt a folyamatot is leirtam itt a forumon. Ha nem talalod meg (amin nem csodalkoznek), szoljal es segitek.
Api es Gedo, a Pad-ok is masolhatoak !
Tomizene, barmilyen Pad-ot lehet kesziteni a Kogra, amilyent csak akarsz, az ajtonyitastol a baranybogesig mindent. Ezt a folyamatot is leirtam itt a forumon. Ha nem talalod meg (amin nem csodalkoznek), szoljal es segitek.
Api es Gedo, a Pad-ok is masolhatoak !
Atti
- Apelláta
- Adminisztrátor
mentosattila írta: Api es Gedo, a Pad-ok is masolhatoak !
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal