Idézet törölve. buba
Először egy kicsit ismerkedj vele.Még mielőtt véleményt mondanál róla!Nem tudom milyen szoftver van rajta meg milyen beállítgatások.De én amikor megvettem az 1X pro-mat az úgy el volt állítva hogy nem is lehetett ráismerni!!!Szerintem ezért is adta el a kisöreg.Na mindegy én egy Tyros 2-őt adtam érte ő pedig ráfizetett 70.000 forintot meg adott hozzá egy kemény tokot is...hozzáteszem az enyém elite verzió volt...

Hát mit ne mondjak majdnem sérvet kaptam amikor hazahoztam ,tokkal együtt vagy 35-40 kiló volt a masina.
Az a lényeg hogy a KORG-nak a gyári stílusait,paramétereit is teljesen át lehet állítani.És az enyém az át is volt rendesen!!!
Mindjárt fel is hívtam "Maci"-t na midegy aki ismeri az tudja hogy a pa arrangerek világában ott van!
Ő azt tanácsolta hogy mielőtt elkezdeném állítgatni a hangszert csináljak rajta egy szoftverfrissítést.
És megcsináltam a KORG pa1 X Pronak az "új" szoftvere a v3.1 -es.Nem hittem a fülemnek!!!
Tehát egy jó tanács szerintem először csinálj egy mentést,és aztán frissítsd fel a gépet.Egy kicsit trükkös lesz mert kell hozzá 4 floppy lemez mert a teljes op.rendszer majd ennyire fér rá.De majd a gép be fogja kérni folyamatosan a lemezeket egymás után.
Csatolom ide neked a 3.1-es operációs rendszert és a 3 -as zenei adatbázist.
Mellékelve egy kis útmutatóval a telepítést...
Jó munkát.

Bónuszban csatolok egy kis stílus pakkot.Hozzáteszem hogy a stílusokat be kell lőnöd a saját ízlésedre.Jó szerkesztgetést...

Még egy jó tanács:Remélem kaptál hozzá magyar használatit,mert abban sok minden le van írva...azt azért olvasd el figyelmesen...bonyolultabb sokkal mint a Yamaha de ha egyszer megismered akkor már gyerekjáték.

Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.