Jó harmónikázást!
Üdv! Ata
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Üdv köszi minden infót azzal nincs baj hogy nem tudom hol kell készíteni, a menü része teljesen világos mert próbáltam, csupán amit készítek az nem az amit hallani akarok.crusoe01 írta:Én Sinkronizálható PAD -okat szeretnék készíteni de nem megy . Stílust sem tudok szerkeszteni pedig jó lenne. Mondjuk csak akarás kérdése. De azért alap dolgokat jó lenne tudni mert azt sem tudom hogyan kezdjem el.
Szia! Rájöttem! Cakewalkban vagy cubaseben megirod midiben amit stílusnak szeretnél vagy padnak. A pad max 32 ütem hosszuságú lehet 4/4-ben.
Ugyanis ezeket a midiket padként és stílusként is tudod importálni, mindegy hogy milyen ütemen irtad, automatikusan szinkronizálni fogja a gép a pad-et az adott stlushoz.
Menete: stílusban vagy, alaphelyzetben a kijelző. Megnyomod a record gombot, és felkinálja uj padat/stilust akarsz vagy meglévőt szerkeszteni. Ha meglévőt akarsz szerkeszteni, akkor megelőzőleg az legyen betöltve amit szerkeszteni akarsz. Miután kiválasztottad a megfelelő opciót látod a pad/stilus szerkesztőt. Itt is működik a MENU gomb ami további ízekre szedésre ad lehetőséget. Az import-tal behozod az smf fájlt és kész. Utána write stílus a felső lenyiló ablakban. Ha loopot akarsz padnek, akkor a contin' d kell választanod a kozépső lenyiló listából. Ugyanigy exportálni is tudsz stílust midibe, amit átszerkeszthetsz, majd ujra visszaimortálhatod. Ha gondolod küldd át nekem amit szeretnél én megcsinálom neked! De nyilván az a legjobb ha te sajátitod el.
Egyre jobban tetszik a masina. Konvergál a tökéleteshez.