Gondoltam megosztok veletek egy esetet, mivel 8 éve korgozok, azért ez meglepett
Szóval jelenleg adott egy helyzet mi szerint más SET volt betöltve! Itt a hangerő arányokat kíséret illetve szólót tekintve a 2 gombbal gy funkcionált mint a gyári beállítás: Kvázi, balanceként! Ha lefele toltad kíséret hangosabb ha felfelé szóló.. Na én ezt nem szeretem, mert elég béna megoldás buliban, hogy ahhoz, hogy jobban halld a szóló hangszíneket, a kíséretből veszel el..és fordítva, ha jobb kézzel csak kísérsz..
Na a lényeg, hogy átállítottam /Aki nem tudná Global/Generalban... / majd folytattam volna a munkámat. Ekkor arra lettem figyelmes a jobb kéz baromi halk, pedig upperek maxra tekerve, master poti hangerő csutkán, és ahhoz hogy halljam-de még így is keveselltem, a max eq gaint kellett durván emelnem..persze a kíséret ordít.. Nos, ez vélhetően egy szoft hiba! Visszaállítottam balance funkcióra, majd először le toltam teljesen, majd maxra fel a potit és úgy állítottam vissza balance-ról a funkciót, hogy a poti fent volt! Lám, a jobb kéz visszatért teljes megszólalásban..
No comment...