1 találat

Szerző: kovacstamas71
2011.09.06. 07:49
Fórum: A fórumról
Téma: A Zeneszek.com csapata
Válaszok: 215
Megtekintve: 192639

Re: A Zeneszek.com csapata

Mindenkit nagy örömmel köszöntök!

Nevem: Kovács Tamás József, Budapesten 1971. 06. 11-én születtem.
Gyál városban, Pest megyében lakunk családommal, Feleségemmel, kislányommal és két fiammal.
Elektronikai műszerész és Általános gépszerelő szakmát, érettségit szereztem.
Jelenleg egy nagy irodaházon, Háztechnikusként dolgozom.
Édesapám zenész előadó zongorista, templomi orgonista volt. Sajnálatos módon, ahogy az szokott lenni ebben a világban, 3 éves koromban elváltak, így amit a zenélésről tudok az teljesen autodidakta módon sajátítottam el. Kiskoromban 3-4 évesen már énekelgettem, és néha mikor apám elvitt magához akkor odaültem a Yamaha két manuálos elektromos orgonájához, és klimpíroztam, mint aki világ életében zenélt volna.
4-5 éves koromban nagymamáméktól kaptam egy játék tangóharmonikát, amiből furcsa módon értékelhető hangokat csalogattam elő. később szájharmonikával is megajándékoztak, amit szintén megszólaltattam, egyszerű dallamokkal.
Sajnos lehetőségem nyílt volna arra, hogy zeneileg képeztessem magam, de közben a sport is nagyon érdekelt. Később apámtól kaptam egy barátja általa készített és használt (ami sajnos már nincs meg) elektromos orgonát, ezen kezdtem gyakorolgatni, jelenleg amit tudok az nem sok, tehát nem vállalkoznék előadásokra, de saját magam és esetleg a család szórakoztatását kielégítem.
Kb. 18 éve vettem használtan egy Yamaha PSR 400- as számomra még most is szupernek számító szintetizátort, jelenleg is megvan, működik. Két éve nagyobbik fiamnak és persze saját magamnak vettem egy használt de szép állapotú Korg PA 50 szintit, most ezt teszteljük, és megjegyzem, sok évnek kell eltelni ahhoz, hogy szinte mindent ki tudjak belőle csalogatni amit tud a hangszer.
Próbálok a fórum értékes tagja lenni, bárkinek ha tudok segítek.

Különösen örülök annak, hogy ismerős fórumtagokat, barátokat láthatok itt is.

Megtiszteltetésnek tartom, hogy itt lehetek!